tomek_ros Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam mam UN KSI licznik z 6 zegarami tylko szybkę mam pękniętą, Czy jest różnica w obudowach liczników VDO i UNKSI,przełożenie samej szybki. Czy z przełożeniem licznika kilometrów jest jakiś problem - zamiana licznika angielskiego na europejskiego, w licznikach jestem laikiem. Pozdrawiam
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Szybka podchodzi bez problemu, a co do wskazania mile/kilometry, to jest do do przestawienia Vag'iem.
tomek_ros Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Szyba przyklejona jest do plastiku który do reszty zapinany jest na zatrzaski czy on też jest uniwersalny.
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 jest przyklejona, ale wymienić możesz cały ten plastik (odpina się zatrzaski), wymiana samej szybki wiąże się z rozklejeniem.
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 jest przyklejona, ale wymienić możesz cały ten plastik (odpina się zatrzaski), wymiana samej szybki wiąże się z rozklejeniem. i polamaniem na 90% wiec nie ma co kombinowac bo to nic nie da [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 15:48_________________________________________________ Witam mam UN KSI licznik z 6 zegarami tylko szybkę mam pękniętą, Czy jest różnica w obudowach liczników VDO i UNKSI,przełożenie samej szybki. Czy z przełożeniem licznika kilometrów jest jakiś problem - zamiana licznika angielskiego na europejskiego, w licznikach jestem laikiem. Pozdrawiam pokaz ten licznik, mam wlasnie taka szybke z tylem w domu wiec moge Ci sprzedac
Rekomendowane odpowiedzi