RavMatrix Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam, jestem tu od kilku dni, widzę że klub i jego mozliwości są potężne, wpadłem na taki mały pomysł, pewnie nie ja o tym pomyślałem, ale mam taką propozycje...pytanko....Co byście powiedzieli, gdyby każdy z szczęśliwych klubowiczów dostał taki jakby znak klubu nie wiem, jakąś naklejke na auto która by się wyróżniała i ukazywała że jest sie klubowiczem ? Nie raz pewnie się mijamy na drogach, autostradach a nie wiemy że jedzie jeden z nas przed nami Nie wiem, to tylko taka propozycja, taki nowy wącik, może już to jest wdrożone o czym nie wiem ;( Czekam na odpowiedzi
Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zagladnij tu: http://www.a4-klub.pl/smf/gadgety_klubowe-b113.0/
RavMatrix Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 heh tak też myslałem widze że tu są naklejki z kilku TUR, nie wiem, już późno i po ciężkiej pracy moj umysl jest tak wybity że nie mogę znaleźć żadnych fociaków tych naklejek ;(
truckmaniac Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 heh tak też myslałem widze że tu są naklejki z kilku TUR, nie wiem, już późno i po ciężkiej pracy moj umysl jest tak wybity że nie mogę znaleźć żadnych fociaków tych naklejek ;( Rozwiń zwijak w pierwszym poscie
Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ramki, naklejki, loga 3d, magnesy na progi.. Czego dusza zapragnie :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ramki, naklejki, loga 3d, magnesy na progi.. Czego dusza zapragnie :gwizdanie: flagi i wiele innych
truckmaniac Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ramki, naklejki, loga 3d, magnesy na progi.. Czego dusza zapragnie :gwizdanie: flagi i wiele innych Ramki, bluzy koszulki, kubki, loga na grilla. Hehehe. Jest trochę tego
Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 I bardzo dobrze kazdy moze wybrac cos dla siebie
Rekomendowane odpowiedzi