Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

hamulce s4/ dokładka CUPRA/ nowe felgi / nowe fotki str. 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie różni się :) ani jedno ani drugie nie jest stricte sportowe :polew:

Opublikowano

gleba1.JPG

Ładna fotka :kox:

Ładnie ci leży teraz na glebie, jeszcze do tego 18'' i malyna :kox: :kox:

No ładnie siedzi... :kox: :kox: Daniel możesz napisać na PW ile Cię to wyszło? :hi:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

moge i napisac na forum :) 2439zl plus wymiana :)[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 10:09_________________________________________________

zima1a.JPG

zima8.jpg

zima9.jpg

zima2.JPG

zima3.JPG

zima4.JPG

zima5.JPG

zima6.JPG

zima7.JPG

Opublikowano

moge i napisac na forum :) 2439zl plus wymiana :)

Właśnie zastanawiam się nad zawiasem dla siebie i nie wiem czy używkę S-LINE czy nowego EIBACHA? :mysli: No efekt jest :kox:
Opublikowano

ja na lato kupuje same sprezyny eibacha

Opublikowano

Fajny trumniak. :tongue4:

Tylko te koła wygladaja jak 13". Przydały by się wieksze na lato. :naughty:

Opublikowano

Trakcyjnie Pro System jest lepszy :)

Opublikowano

no to wiadomo że kompletny zawias jest lepszy trakcyjnie od samych spręzyn.

A jak się ma konfiguracja: seryjne amory- sprezyny eibacha w stosunku do pełnej serii??

Opublikowano

Lepiej niż seria ale lekko gorzej od kitu, gwint z reg. twardości jest the best ale kasa dużo większa potrzebna

Opublikowano

Siemian przy Twojej jeździe w połowie lata amory będziesz miał wybite jak mało kto :decayed:

Opublikowano

Jeśli ktoś nie chce gleby większej niż -20mm, to ze swojej strony bardzo polecam ori springi 1BE lub 1BV + amortyzatory Bilstein B6 Sport (lub B8 jak ktoś woli twardszy zawias) + stabilizatory od RS4 :good: Mam takie rozwiązanie na ori springach 1BE z weight range 11 na przednich + weight range 10 na tylnych czyli sztywność porównywalna do 1BV i jestem mega zadowolony :good: Trakcja super - prowadzi się jak na szynach, tłumienie nierówności rewelacja - bilsteiny pracują wzorowo, sztywność super ( auto praktycznie nie siadło przy obciążeniu boxem zawalonym sprzętem narciarskim dla 3 osób, pełnym bagażnikiem i 3 osobami w środku ), prześwit w sam raz choć w te śniegi i tak było trudno nie przyszorować po zmarzlinach. Patrząc na ostatnie zdjęcia porównawcze z wątku H4mm3R'a to mój zawias stoi jak ten z ostatniego zdjęcia.

PS. fotograf87, fotografią zajmujesz się zawodowo czy amatorsko ? super zdjęcia focisz :good: masz jakieś inne prace w necie typu commercial które mógłbym oblookać ? prawdopodobnie będę szukał jakiegoś dobrego studia aby opstrykać parę rzeczy dlatego pytam.

Opublikowano

Siemian przy Twojej jeździe w połowie lata amory będziesz miał wybite jak mało kto :decayed:

myślisz?? :mysli: :mysli:

Opublikowano

myślisz?? :mysli: :mysli:

Pewnie, amory z s-line są krótsze, więc jak dasz krótsze sprężyny to na dziurach będą dobijać za mocno i je rozwalisz.

Opublikowano

hmm no to musze się w takim razie zastanowić co robić...

Opublikowano
  • Autor

PS. fotograf87, fotografią zajmujesz się zawodowo czy amatorsko ? super zdjęcia focisz :good: masz jakieś inne prace w necie typu commercial które mógłbym oblookać ? prawdopodobnie będę szukał jakiegoś dobrego studia aby opstrykać parę rzeczy dlatego pytam.

Dzięki za miłe słowa. Studia niestety nie mam, mam dość dobrej klasy sprzęt i skończyłem szkołę w tym kierunku ale zajmuję się fotografią amatorsko. (czasami robię sesje w plenerze koleżankom, znajomym, zdarzyło się też kilka wesel) Poza tym wszystko na spotnanie dla siebie :) Jeśli jednak byłbym w stanie Tobie pomóc to pisz śmiało.

pozdrawiam :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na prośbę kolegi .Szczepan.'a wrzucam fotki tych "13-stek"

Felgi oryginalne ET54 szerokość felgi 7,5cala z oponami 225/40/18

Na pierwszych trzech fotkach przód z zastosowaniem dystansów 12mm a tył 20mm na stronę.

182.jpg

181.jpg

184.jpg

To zdjęcie bez tylnych dystansów

185.jpg

PS. Fotki na szybkiego więc sorry za jakość :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzieki kolego... :hi:

PS. a jakie wkoncu dystanse zamowiles ?