Arczi007 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Czesc wszystkim mam maly problem z wyciagnieciem oryginalnego radio z mojego audi A4 1.9 tdi 110 a mianowicie na panelu na dole sa dwie plaskie dziury wkładam tam klucze i wszytsko jest ok tylko ze wychodzi sam panel a reszta radia zostaje. Ma ktos jakis patent na to?? z gory dziekuje za pomoc
bossawka Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 W oryginalnym radiu zdejmowany panel Spróbuj każdą stronę oddzielnie wyciągać powoli. Ja u siebie tak robię bo nie mam kluczyka tylko pilniczkiem do paznokci. A jakie masz radio?
Arczi007 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 no niestety tak ,radyjko mam takie Audi Concert by Blaupunkt
mily Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Czyżbys wyrwał przód radia? Teraz ma z panelem.
Gość Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Tak, ori Concert na panel Coś za mocno kolega szarpał to radio
akjam Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Audi Concert z panelem? A tak na serio to masz jakąś fotkę tego radyjka z Twojego wozu? No chyba rzeczywiście przekombinowałeś...
spanky Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 sprobuj kazda strone oddzielnie .. a najlepiej to pozycz od kobity cienki dlugi pilnik od paznokci i powinno pojsc latwo szybko i przyjemnie ...
Rekomendowane odpowiedzi