Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi A4 Kameleon, troche S4, 17 " na chromie i dużo pracy = moje A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym kraju to nawet na 14'' i wysokim profilu trzeba uważać :wink4: śliczna jest, gustownie i bez zbędnych świecidełek rodem z allegro :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :)

Opublikowano

fajna, chyba widzialem ja pare dni temu pod zodiakiem

Miedzy 17 a 18 nie ma takiej roznicy w jezdzie :decayed:

Najwiecej wiedza Ci ktorzy jezdza na 15 :)

true :gwizdanie:

Opublikowano

Ja jeżdżę na 17" kołach od kilku miesięcy i nie narzekam. Na koleinach trzeba trochę ciągnie na boki, ale tak to ok :kox: :>. Trzyma się drogi jak przyklejona :naughty::decayed::wink4: i dzięki większym felom moja :audi: stała się piękniejsza :> :kox::decayed:.

Opublikowano

no niestety ale większych nie założę bo już teraz trzepak na tych felach i na tym zawiasie, i wszystko zużywa sie o 50% szybciej :/

nie zgodze sie ... mialem 19" i wieksza glebe i latalem spokojnie ....

wiec sadze ze wybrzydzasz bo 17" tez mialem i wg mnie jest nadto komfortu

myślę o chipie tak do 150 koni, ale najpierw muszę zrobić środek potem audio ,a na końcu silnik

nie zrobisz samym chipem 150KM z AFN`a ;)

Dzięki ,ale fele jak na polskie drogi i tak za duże :angry:

wydaje ci sie :) zaloz 19" a zobaczysz ze nie jest tak zle... o tym ze wiecej niz 17" to za duzo mowia zawsze ci ktorzy nie mieli 19" lub 18"

ja mialem u siebie w a4 b5 ( tez z body od s4 ) 16" potem 17" potem 2 komplety 19" i gdybym teraz mial jeszcze a4 .... to wiem ze byly by tam 20"

tym bardziej wlasnie ze dopiero 19" w body s4 wyglada fajnie

wiec zastanow sie nad tym :)

a co do auta ... to powiem ze bardzo fajne

lakier body s4 robia wrazenie

jedyne czego mi brakuje to wiekszej felgi i ciut wiekszej gleby

dobre plany co do wnetrza :)

powodzenia w modach

obejrzyj http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_s4_body_rs6_felgi_rs4_grill_s4_wnetrze_a4_silnik-t12919.0.html <-- OBEJRZYJ / mialem body s4 i felgi 19"

zobacz jaka roznica w stosunku do 17"

mam nadzieje ze uda mi sie ciebie przekonac na ten rozmiar... bo wcale nie jest taki straszny jak go maluja :)

Opublikowano

Nowak dobrze gada! :naughty: Sam latałem na ori 15'tkach i dawałem sobie rękę uciąć że nie wsadzę więcej niż 16' :gwizdanie: i co? teraz bym ręki nie miał :polew:

Tak swoją drogą to zastanawia mnie Twój grill :mysli:

Opublikowano

Nowak dobrze gada!

sie wie

Tak swoją drogą to zastanawia mnie Twój grill :mysli:

czemu ?

ps. mam jeszcze takie pytanie

zderzak "tyl" rozni sie kolorem od reszty karoserii .... czemu ? byl lakierowany pozniej/ wczesniej ? czy jak

jak wyglada potem lakierowanie elementu ( dobor koloru ) po np wypadku lub porysowaniu ?

Opublikowano

bo mam zamiar wrzucić z RSki ale ten też przyzwoity :gwizdanie:

Opublikowano

jak wyglada potem lakierowanie elementu ( dobor koloru ) po np wypadku lub porysowaniu ?

Mnie też to ciekawi :mysli::confused4:.

PS. jak by w Polsce były "normalne" takie jak w Niemczech drogi to sam bym śmigał na 19" :kox::naughty::decayed: :>. Bo tylko w Białorusi i w Ukrainie mają gorsze :wallbash::kwasny:. W Libii to się dopiero zapierdzielało :evil::slina::decayed:.

Opublikowano

podajesz przykładowo w ASO numer vin i oni Ci robią mieszankę :wink4:

przynajmniej ja tak robiłem :gwizdanie:

Skyliner ja już tu też myślę o 19tkach biorąc pod uwagę gdzie się poruszam :kox:

Opublikowano

Skyliner ja już tu też myślę o 19tkach biorąc pod uwagę gdzie się poruszam :kox:

A jak przyjedziesz do Polski to co będziesz się woził na 19" felach ? :kox::naughty::decayed:, a laski będą piszczały z zachwytu :polew: :>.
Opublikowano

podajesz przykładowo w ASO numer vin i oni Ci robią mieszankę :wink4:

przynajmniej ja tak robiłem :gwizdanie:

SoMeS chyba zle myslisz :) bo przeciez on nie ma seryjnego lakieru kameleon

kupil ja granatowa i sam przemalowal

pozatym co da to ze znasz sklad mieszanki skoro kameleon przechodzi plynnie miedzy czesciami ( nie wiem jak to wytlumaczyc ) i malujac jeden element chyba troche burzy sie ta plynnosc przechodzenia barw miedzy elementami

Opublikowano

aaa no tak myślałem że mówimy tutaj ogólnie :wink4:

Skyliner a co złego w jeżdżeniu na 19tkach :cool1:

Opublikowano

nie nie jak to wyglada 17 w chromie i na takim balonie,mamy identyczne felgi z tym ze moje sa 18 " na profilu 35 i na gwincie KW bez regulacji !!!! trzeba umiec jezdzic,nawet na 20 " da rade ,a te felgi u ciebie az błagają o 1 -2" wiekszy rozmiar

Btw.ja swoje sprzedaje bo juz sie za duzo tego porobilo,pora na zmiany hehh

Opublikowano

Skyliner a co złego w jeżdżeniu na 19tkach :cool1:

Nie wiem :polew:, bo nie próbowałem :naughty::decayed::tongue4:. Może w przyszłości żabka będzie się turlała na 19" :polew::naughty:. Kto wie... :mysli: :gwizdanie:. A tak przy okazji Arek jestem :hi:.
Opublikowano

dobrze Arku (jak to brzmi :polew:) w takim razie czemu się wypowiadasz nie próbując tego :cool1::bicz:

Hawaj ma racje... ja już też myślę o jakiś 19 w innym kroju powoli :mysli:

Opublikowano

fela moim zdaniem :no: a tył zupełnie jak mój

Opublikowano

Raz byłem na giełdzie samochodowej poszukując 17" do żabki. Bo długich poszukiwaniach przed moimi oczami ukazały się piękne 17" ori :audi::slina::evil::blink::shocked:... Tylko cena była za duża... :disgust::angry::kwasny::wallbash:

P.S. Wczoraj na Allegro patrzyłem z ciekawości na 19" felgi, ale nic ciekawego nie znalazłem... wszystko już było...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wymienię fele na większą tj.18" ale najpierw gwint

Opublikowano

przylacze sie tutaj do wszystkich tych, ktorzy sa za wiekszym kolem!

wczesniej mialem 15'' , teraz 19'' i moze to zabrzmi dziwnie, ale w komforcie jazdy po normalnych drogach nie jest zle, za to jaka przyczepnosc:D oczywiscie trzeba mega uwazac na dziury, nierownosci i kraweznikach, ale jezdzi sie najzupelniej w swiecie normalnie. tak sie juz przyzwyczailem ze na nastepny sezon pewnie wrzuce 20'' bo tez da rade!

a co do Twojego auta, to lakier wymiara :kox: :kox: