wyder Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jaki koszt? Gdzie kupić? (mam teraz 17 cali i na zimę też) Numer części.? pzdr [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 20:46_________________________________________________?
rav Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jaki koszt? Gdzie kupić? (mam teraz 17 cali i na zimę też) Poszukaj np. na www.Allegro.pl
wyder Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ale czy musi być specjalna do Audi napędu Quattro chodzi mi o dojazdówke
rav Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Przy napędzie QUATTRO zasadą jest aby wszystkie koła były w identycznym rozmiarze (odnośnie dojazdówki chodzi tu o rozmiar felgi i wysokość opony ) i podobnym stopniu zużycia.
wyder Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hmm a można jakiś przykład na allegro?
Mario Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ale czy musi być specjalna do Audi napędu Quattro chodzi mi o dojazdówke Na nalepce, na prawym słupku powinieneś mieć napisany rozmiar dojazdówki dla Twojego samochodu. Coś w rozmiarze 125/80/17 Niestety na Allegro dojadówki 17" do Audi są w kosmicznych cenach
rav Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Na nalepce, na prawym słupku powinieneś mieć napisany rozmiar dojazdówki dla Twojego samochodu. Coś w rozmiarze 125/80/17 Powiedz dokładnie o jaki słupek Ci chodzi ? A po za tym skoro B6 standardowo opuszczało fabrykę na felgach 16" to czemu felga dojazdówki miał by mieć 17" ?? :mysli:
Mario Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Powiedz dokładnie o jaki słupek Ci chodzi ? A po za tym skoro B6 standardowo opuszczało fabrykę na felgach 16" to czemu felga dojazdówki miał by mieć 17" ?? :mysli: W moim ta nalepka znajduje się na prawym słupku środkowym przy połączeniu z progiem. Jak otwieram prawe przednie drzwi, to ją widać. Mój fabrykę opuścił na 17" i dlatego jest tam napisane, że dojazdówkę mam mieć w tym samym rozmiarze
Rekomendowane odpowiedzi