Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dokładki do zderzaków S4 do B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu poszukuje dokładek do Audi A4 B5 w stylu S-Line lecz nigdzie nie moge znaleźć. Czy można gdzieś dostać kompletne ospojlerowanie chodzi mi o dokładki do zderzaków i progi w rozsądnej cenie? Czy ma ktoś zdjęcia jak to wygląda jeżeli mozna cos takiego zrobić? Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

w B5 nie było s-line

B5 było w wersji S4

Opublikowano
  • Autor

a czy istnieją dokładki w stylu S4 do B5 ?

Opublikowano

niet, cały zderzak od eSy musisz kupić

Opublikowano
  • Autor

dzieki wielkie za pomoc

a nie wiesz gdzie mozna kupic jakies ładne (nie wiejskie) dokładki do zderzaków i progi w przyzwoitej cenie?

Opublikowano

nie mam pojęcia

... proponuję udać się w kierunku zakupu eSowego zderzaka

Opublikowano
  • Autor

Czy zderzak od eSki pasuje idealnie do B5 czy jeszcze trzeba coś kombinować ? :cool1:

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu poszukuje dokładek do Audi A4 B5 w stylu S-Line lecz nigdzie nie moge znaleźć. Czy można gdzieś dostać kompletne ospojlerowanie chodzi mi o dokładki do zderzaków i progi w rozsądnej cenie? Czy ma ktoś zdjęcia jak to wygląda jeżeli mozna cos takiego zrobić? Z góry dzięki za pomoc.

A pokaz nam jakas przykladowa fote.. :naughty:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item710304669_audi_a4_b5_8d_nowa_dokladka_zderzaka_przod.html :kox:
Opublikowano

keżor to na zime, jak sniegu popada.. :polew: :polew:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item710304669_audi_a4_b5_8d_nowa_dokladka_zderzaka_przod.html :kox:

kox , chyba se założe :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 18:17_________________________________________________a tak na poważnie to do Audi nie montuje sie zadnych "dokładek" bo to nie Calibra :decayed:

są dwa wyjscia :

po pierwsze primo zderzak od S4 : http://www.allegro.pl/item717765322_audi_a4_s4_zderzak_przod_przedni_model_95_00_8d.html - do tego musisz dołożyć kratki , jest troche rezania ze ślizgami , ale niedużo , pogadaj z Keżorem , on montował to Ci na pewno pomoże :good:

po drugie primo zderzak od RS4 : http://www.allegro.pl/item713340473_zderzak_przod_audi_rs4_99_01.html , tu nie wiem jak wygląda z rezaniem , ale na pewno trzeba go przeciąć i zwęzić bo jest za szeroki do budy B5

no i to by było na tyle z możliwości upiększenia swojej OOOO :good:

Opublikowano

Czy zderzak od eSki pasuje idealnie do B5 czy jeszcze trzeba coś kombinować ? :cool1:

Plug and play nie ma bo trzeba kombinować ze ślizgami ale tu masz wszystko napisane:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_zderzaka_s4_w_b5_przed_liftem_na_oryginalnej_belce_9598-t24872.0.html

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aps_zderzak_od_s4_dokladne_fotki_co_i_jak_wyglada-t82187.0.html;msg921733#msg921733

Opublikowano

:thumbdown:

Focusowata ta dokładka i nie jest taka zła. Tylko ciekawe co by było przy kontacie z podłożem czy krawężnikiem.

Opublikowano

w B5 nie było s-line

B5 było w wersji S4

mylisz się kolego, w b5 jest pakiet s-line i do tego oznaczenie to nie ma nic wspólnego ze zderzakami tylko jest to wyposażenie wnętrza

Opublikowano

w B5 nie było s-line

B5 było w wersji S4

mylisz się kolego, w b5 jest pakiet s-line i do tego oznaczenie to nie ma nic wspólnego ze zderzakami tylko jest to wyposażenie wnętrza

właśnie , sory za OT

kupiłem niedawno B5 AEB w Avancie , była wystawiona na aukcji jako S-Line :kox: co mnie zdziwiło bo przypuszczałem że nie było takiej wersji , z wypasu jest : (pisze to w porównaniu do mojego poprzedniego ADR-a)

1. kiera od Esy

2. półkubły z wersji 2.6

3. zawias 1BE

4. ori podłokietnik

czy to jest ten S-line w B5 ??? :mysli: czy ktoś sobie poprzekładał , dodam że auto zostało ściągnięte z zachodu równo rok temu , pierwszy właścicel w Polsce nic z autem nie kombinował

Opublikowano

w B5 nie było s-line

B5 było w wersji S4

właśnie , sory za OT

kupiłem niedawno B5 AEB w Avancie , była wystawiona na aukcji jako S-Line :kox: co mnie zdziwiło bo przypuszczałem że nie było takiej wersji , z wypasu jest : (pisze to w porównaniu do mojego poprzedniego ADR-a)

1. kiera od Esy

2. półkubły z wersji 2.6

3. zawias 1BE

4. ori podłokietnik

czy to jest ten S-line w B5 ??? :mysli: czy ktoś sobie poprzekładał , dodam że auto zostało ściągnięte z zachodu równo rok temu , pierwszy właścicel w Polsce nic z autem nie kombinował

Na to by wychodziło. Ja mam takie wyposażenie w samochodzie oryginalnie - mam rozpiskę wyposażenia z ASO:

- kierownica trójramienna

- fotele kubełkowe

- zawieszenie 1BE

- skórzane poszycie kierownicy, gałki zmiany biegów i dźwigni ręcznego

- podłokietnik

To chyba tyle. Z tym, że nie ma tego nigdzie opisane jako S-line. Widoczne takie określenie na tego typu wyposażenie weszło w kolejnych latach.

Opublikowano

w B5 nie było s-line

B5 było w wersji S4

właśnie , sory za OT

1. kiera od Esy

2. półkubły z wersji 2.6

3. zawias 1BE

4. ori podłokietnik

Na to by wychodziło. Ja mam takie wyposażenie w samochodzie oryginalnie - mam rozpiskę wyposażenia z ASO:

- kierownica trójramienna

- fotele kubełkowe

- zawieszenie 1BE

- skórzane poszycie kierownicy, gałki zmiany biegów i dźwigni ręcznego

- podłokietnik

To chyba tyle. Z tym, że nie ma tego nigdzie opisane jako S-line. Widoczne takie określenie na tego typu wyposażenie weszło w kolejnych latach.

to ja mam tak samo :good:

Opublikowano

Od 97 roku była możliwość zamówienia pakietu sportowego. Nie wiem co wchodziło w jego skład bo nie znam niemieckiego aż tak dobrze. Informacje pochodzą ze strony der-b5.de. Wydaje mi się, że pakiet sportowy jest mylnie nazywany s-line.

Też mnie to zastanawia bo mam kierownicę od eski, podłokietnik, obniżone zawieszenie. I nie wiem czy to nie były elementy pakietu sport.

Pisałem w propozycjach, żeby przetłumaczyć część informacji ze strony der-b5.de ale moderator to olał.

http://der-b5.de/Audi_A4_/_S4_Limousine_-_Typ_B5/8D2.html dokładna rozpiska co,kiedy, i od kiedy wychodziło. Moskal, Ty masz "układy" zasugeruj moderatorowi, żeby ten link podwiesić.

Opublikowano

Moskal, Ty masz "układy" zasugeruj moderatorowi, żeby ten link podwiesić.

co ja mam ???? :polew::kox: :kox:

zobacze co da sie zrobić , a komu to zgłaszałeś ??? daj PW :decayed:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 12:31_________________________________________________

Od 97 roku była możliwość zamówienia pakietu sportowego

ale ja mam 1996 rok

Opublikowano

A ja mam właśnie 97 i sprawdzałem teraz dokładnie w papierkach, bo mam to wydrukowane i faktycznie jest to określane jako Sportpaket / sportpaket+ ...czyli późniejsze S-line (sport-line).