l_krupinski Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam. Proszę o analizę tych kilku grup logów które zrobiłem
przemik Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Turbo i przeplywomierz - zdrowe. Regulacja cisnienia doladowania - prawidlowa. Mechanizm wyznaczania dynamicznego kąta wtrysku - OK Auto nie bylo chyba dobrze rozgrzane podczas logowania. Czekamy na statyczne.
l_krupinski Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autko było dobrze dogrzane, z tego co pamietam jak zaczynałem logować to temperatura wynosiła 89,2 Cieszę się że przepływka działa dobrze bo bałem się że tnie dawkę
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ja bym profilaktycznie wymienil filtr powierza na swiezy ...
l_krupinski Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Spanky tylko że ja około 1000km temu wymieniałem olej wraz z wszystkimi filtrami i powietrza założyłem sobie Knecht, wiec jest jeszcze nówka. Co mogę poprawić w auciei w jaki sposób?
przemik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kolega to napisal profilaktycznie... jesli masz nowy filtr to OK. Jesli chodzi o probe dynamiczną aucie nic nie brakuje. Czekamy na logi statyczne.
spanky Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Spanky tylko że ja około 1000km temu wymieniałem olej wraz z wszystkimi filtrami i powietrza założyłem sobie Knecht, wiec jest jeszcze nówka. Co mogę poprawić w auciei w jaki sposób? profilaktycznie ... bo tak troszke nisko mierzy w 003 ... ale jest OK ...
l_krupinski Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dziękuję za wypowiedzenie się na temat moich logów prawdziwych fachowców, teraz jestem spokojniejszy
Rekomendowane odpowiedzi