lukasho2 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 witam mam problem cos stuka gdy ruszam z jedynki i gdy jade i puszczam gaz..odglosy ze skrzyni ale co to moze byc..stuka takze gdy na wylaczonym silnku na biegu buja sie autem w tyl i przod stuki sa wyrazne i glosne...w czasie wolnej jazdy na miejszych biegach..gdy dodaje gazu albo puszczam i trzymam za wajche od biegow wyczuwalny jest wyrazny luz...mechanik mowi ze to normalne ale jak dla mnie za glosne i za mocny luz...przejade sie do innego....moze cos poradzicie na ten temat..dzieki z gory pzdr
bardycha Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 mam ten sam problem. Jak sobie poradzisz z tym to daj znać
Wihajster Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 pewnie poduchy skrzyni do wymiany
lukasho2 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 poduszki sa dobre to chyba cos w samej skrzyni mam nadzieje ze nic powaznego....jak ktos mial taki problem prosze o rady... [ Dodano: 30-04-2007, 17:02 ] mam ten sam problem. Jak sobie poradzisz z tym to daj znać....narazie nic nie bede z tym robil....jakbys ty pierwszy cos wiedzial..to napisz....cos mi sie wydaje ze to moze byc przegub
Rekomendowane odpowiedzi