sewek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 witam wszystkich,przyszedła czas na przedstawienie mojego paździocha,bo na forum już jestem prawie rok przesiadłem się z kadetta z 89r. w zeszłm roku w czerwcu pojechałem do rzeszy po moją A4,nie miałem wygórowanych zachcianek zwłaszcza po kadecie,miał byc czarna a więc rok produkcji 2001(chociaż w ASO podali mi 2002,po vinie też tak wychodzi)miała 106 tys.SPRAWDZONE,prawa strona była robiona -przerysowana była ,1 właściciel w rzeszy.Z fajnych rzeczy ma grzane stołki i zawias 1BE Mody jakie zrobiłem jezeli można to tak nazwać to ; -kompletny rozrząd z rolkami od klimy i altka -wymiana sprzęgła -dołożona manetka i odblokowany FIS -zamiana zwykłych naleśników na jasne skóry z B7 -zmiana muzy (był kaseciak) Alpine 9885r,zestaw przedni odseparowany Rainbow Deluxe 265,sub Focal 27V1,wzmak FLI Loaded 800,kable zasilające sinuslive 25mm2 plus wygłuszenie drzwi,klapy i bagaznika -zmiana softu u ROGALA,wykre sponiżej 170KM i 373Nm -pomalowane dokładki w kolor Planowane mody;wymiana płynu hamulcowego :tongue4:dokompletowanie tunelu,dołu kokpitu bezowego pod kolor tapicerki,monitory LCD.Tyle na razie.POZDRAWIAM mały update na kwiecień 2010 fele evo racing 18 cali opony nexen 3000 225/40 zmieniłem tez górę boczków drzwi,wziąłem element czarny z moich starych,trochę było rzeźby bo jest to zgrzewane,użyłem opalarki potem sklejałem poxipolem i trzyma się fest,szukam tearz schowka i obudowy kiery pod kolor ale trafic na allegro jest ciężko ,może dam do tapicera i coś dobierze pod kolor,prosze o opinie w końcu udało się trafić w kolorze schowek pasażera i osłonę wokół kiery,ciekawostka to to ,że tapicerka skórzana beżowa nie jest taka sama w B7 i w B6 -różni się odcieniem,bi kupiłem najpierw osłonę wokól kiery beżową z B6 i się okazała inna niz moje boczki ,zacząłem szukać od B7 i podpasowało od razu dzięki forumowiczowi Fayera :notworthy: zmieniłem też przednie zaciski na 312mm(wiem ,że to nie 320 mm ale lepsze niż 288mm)plus nacinane tarcze Ate premium disk plus klocki Ate,plus płyn hamulcowy Motula teraz kolej na wymianę gałki od S3 mały update kwiecień 2012 r. postaram się zrobić porządną sesyjkę po zabiegach megsa :-)) UWAGA ; z powodu wyjazdu za granice audi na sprzedaż!!! zainteresowani PW pozdrawiam
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 autko ladne a najlepszy jest mod nr 1 wymieniony rozrzad ;-)
arki Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Żaden zwyklak Ładna sztuka. Gratuluje zakupu i dobrego wyboru na przesiadkę
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 sewek fotele z B7 podeszły bez problemu?? ładne autko, fela szyba skóra :notworthy:
skovroon Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ładnie skoczyles ze starego kadeta :naughty: autko fajnie sie prezentuje
sewek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 sewek fotele z B7 podeszły bez problemu?? wszystko plug&playz fotelami ,boczki tak samo tylko spinki trzeba zakupić w ASO ale to wiadoma sprawa
kazuyaet Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Mógłbyś podać numery seryjne tych spinek do boczków.
arturo272 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Piękne autko. Ta jasna skóra w kompzycji z kolorem nadwozia = bajka
GRazny Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ładna sztuka... a z tą siwizną coś robisz czy zostaje?
sewek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a z tą siwizną coś robisz czy zostaje? ??chodzi o górnączęść boczków??myślałem ,że ten element jest jakos odczepiany i chciałem dac czarne ze swoich boczków ale to jest jakoś zgrzewane :confused4:po wekendzie załatwiam beżowy tunel,schowek,i elementy pod kierą,dolne słupki między boczkami drzwi
HiRide Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Super wnetrze ja bym juz tam nic nie zmienial tylko cos pokombinowal z tymi boczkami zeby gora byla czarna ale reszta ladnie a nawet bardzo ladnie kontrastuje z czernia wiec po co zmienic tunel i schowek kurcze co mi z wypasu jak nie mam takiej skory ani zadnej innej
sewek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dobra dzsiaj sprawdziłem stary boczek i da rade wymontować górną część ,czyli jutro rezam i góry boczków będą czarne wg sugestii,w takim układzie myślę na pozostawinie tunelu czarnego tylko schowek i obudowa koło kiery będą beżowe,żeby z boczkami się dobrze komponowały[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:08_________________________________________________mały update
HiRide Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Felgi rewelacyjne :good: Fajnie ze udalo sie zrobic te boczki tak jak powinny byc
Filutek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Środeczek zajebist.. i te felgi super.
speed31 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 stary extra fura to co najlepsze czarny kolor jasna skóra i drewno :slina: ile cię wyszła ta fura bo przymierzam się też do wymiany na nowszy model
sewek Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 dzięki Pany speed furke brałem prawie 2 lata temu w rzeszy,osobiście po nią jechałem a cena hmm dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ,skóry dorzuciłem potem ,wiem ,że nie są to sline jak większość na forum posiada lub szuka tylko zwykłe bez elektryki ale mi sie podobaja ,po przesiadce z kadetta to i tak masakra [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 20:48_________________________________________________udało się skompletować schowki i zrobić heble przednie -foto na 1szej stronie
David Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 siema :> a jak to sie stalo ze nie widzialem Twojego watku co mi sie podoba: sedan,kolor,fela,skora,program, a nie : drewno byles w wawie u Rogala? ile jechales? ogarnal w jeden dzien czy spales w wawie
Rekomendowane odpowiedzi