maicke82 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 witam, czy warto do a4 w sedanie kupic ori subwoofer audi bo mozna tanio wyrwac a brakuje mi basu bo mam tylko przod, jesli tak to za jakim sie rozgladac???Wogole czy ten bas bedzie w miare w srodku slychac bo to wkoncu nie avant.najwiekszy plus ze miejsca by mi w bagazniku nie zabral.warto???
ekonom Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Lepiej doinwestować trochę więcej w dobry wzmacniacz i do tego odpowiedni subwoofer. Pozdrawiam
pawelc Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Rewelki nie ma ... Oczywicie mowa o wzmaczniaczu Nokia :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dokup Bose, będziesz zadowolony, tańsza wersja to Nokia, ale wtedy trzeba dołożyć swój wzmacniacz, żeby to odniosło skutek.
ekonom Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/widzial_ktos_na_oczy_subwoofer_do_b5_sedan-t52162.0.html
Rekomendowane odpowiedzi