rafal_1281 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam.. Mam problem z rysami. Pies potraktował sobie moje audi jako schody i z balkonu skoczyła mi na dach. Wiec na dachu mam kilka głębokich rys, Szyba jest lekko zrysowana o masce nie wspomnę. Maskę oddam do pomalowania bo naprawdę nie ma sensu już jej robić Pytanie brzmi czy da się coś zrobić z dachem i porysowaną szybą ?
Cristoforo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 jeśli głebokie rysy to możesz zrobić zaprawki na dachu lub ewentualnie pomalować z szybą może byc problem są firmy które polerują szyby ale nie wiem jak z efektem po kilku latach
marcin j Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 z szybą da rade , poszukaj firm zajmujących sie detailingiem w twoim regionie.
rafal_1281 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Myślałem właśnie nad zrobieniem zaprawek ale czy później po spolerowaniu nie będzie to bardzo widoczne ?
Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Szyby nie powinno sie polerowac bo ja to oslabi. Jezeli jeszcze zle wykonaja to bedziesz mial fale znieksztalcajace widocznosc. Najlepiej wymienic kosztem ubezpieczalni
AREK18T Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 jak bedziesz malowal maske u lakiernika popros o polerke mechaniczna dachu on bedzie wiedzial o co kamam jesli rysy nie sa glebokie to na pewno je usunie moze i maski nie trzeba bedzia malowac,zapytaj (dobrego) lakiernika bo jak pojedziesz do pseudolakiernika to tylko sie bedziesz wku....l.powodzenia :good:Laiernik
kepasa Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 skoro są rysy na szybie, wątpię żeby polerka dachu pomogła... piesio chyba mały nie był... czeka Cię raczej malowanie...
Rekomendowane odpowiedzi