darek_d83 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam, mam problem w mojej A4 (B6) z Audi Concert. Działają tylko przednie głośniki w drzwiach, nic nie słychać z pozostałych 4 głośników i subwoofera. Czy może ktoś wie, czym jest to spowodowane?
audia4 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witaj,mam ten sam problem co i Ty,przód działa a tył nie.Nie wiem czy to prawda ale kolega mi mówił ze w tylnich drzwiach lewych jest podobno wzmacniacz,tak naprawde nie wiem bo nie rozbierałem,mam niby ksiazke obsłubi ale tam nic nie ma rozrysowane co by mialo wskazywac na jakis wzmacniacz,wiec byc moze mam cos z przewodami??? pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: Iceman: 29-04-2007, 20:51 ] a ja mam problemik z toba kolego zmykaj do Newbie a potem pisz posty [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 01-05-2007, 06:57 ] po co było zdjęcie ?
darek_d83 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 U mnie jest coś podobnego jak na przedstawionym schemacie
DieselPower Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wzmacniacz jest raczej z tylu.. W bagazniku a dokladnie w Nadkolu... Ja tak mam [system Bose 6gł+Subwoofer]
darek_d83 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wzmacniacz jest raczej z tylu.. W bagazniku a dokladnie w Nadkolu... Ja tak mam [system Bose 6gł+Subwoofer] Dokładnie tak jest i u mnie
DieselPower Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Gdzies mialem na kompie Kiedys Ksiązke.. Instrukcje Obslugi Audi wszystko opisane co gdzie jak poco itp... Wzmacniacz jest tam gdzie Subek pan darek_d83, zgadza sie ze mna ;]
alvaro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 darek_d83, prawdopodobnie padł Ci wzmacniacz który napędza tył + woofer... a ja mam taki wzmacniacz...
Rekomendowane odpowiedzi