kuzia1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 czesc witam sluchajcie mam pytanko do Was. Czy da sie cos zrobic aby zaczal dzialac ori subofer w avancie, mam akurat sciagnietą tapicerke i sie zastanawiam czy istnieje mozliwosc... Sprawa wyglada tak ze z glosnika wychodza kable sa podlaczone do kostki itd .....tylko nie dziala......czy jest to tylko kwestia podpiecia, moze jakiegos bezpiecznika badz jakas grubsza sprawa??? prosze o podpowiedz..dzienx
pawelc Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Szkoda że nie napisałeś czy masz oryginalne radio . Bo jeżeli masz oryginalne radio a wszystkie kości masz podpięte to wygląda na to że padł Ci subwoofer. U mnie tak było . Kupiłem drugi i zaczęło grać . Do nie oryginalnego radia potrzebna jest jakaś przejściówka aby grał sub i tylne głośniki :gwizdanie:.. Ale to niech się wypowie ktoś kto to już robił
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a tylne głośniki Ci grają? Jeżeli nie, to w subie coś padło, albo np. kostka przy radiu jest niepodłączona (żółta).
kuzia1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 no i juz zalatwilem sprawe temat zamkniety chyba cos z kostka ale zaczelo dzialac takze spox
Rekomendowane odpowiedzi