Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Rozwiązanie problemu ściagania to na lewo, to na prawo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisalem tutaj wiele razy ze mnie sciagalo...pojechalem do Nor-Auto...ustawili zbieznosc jechal ok, 2 tyg mijaly i znowu sciagalo...ustawili ponownie i znowu na druga strone sciagalo...no coz...ktos mnie tu straszyl ze zawiecha zwajchowana itp itd...

Pojechalem do jakiejs nowej stacji diag...powiedzialem historie...ustawili zbieznosc...tym razme jezdze juz dwa miechy, przelecialem 3.000km i jedzie prosto jak strzala...wczesniej po 2 tygodniach (jakies 1000km i krzywo jechal, a dwa razy ustawiali...zawsze jak wracalem byla przestawiona zbieznosc!!).

Wniosek --> Nor-Auto nie umieja ustawiac zbieżnośći ;-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

A ile zapłaciłes za wczesniejsze ustawienie w Nor-Auto a i le teraz i w jakiej firmie to robiłeś :question:

Opublikowano
A ile zapłaciłes za wczesniejsze ustawienie w Nor-Auto a i le teraz i w jakiej firmie to robiłeś :question:

Witam, w Nor-auto jakies niecale 100 zł...do tego wogole bali sie dotykac tylu...pojechalem do firmy w czerwonaku k/Poznania (nowa firma ktora wbija tez przeglady auta, cala stacja nówka, jest elegancko tam), Sławeks sie zwie..tam zawolali 120 zł...ale idealnie ustawili, no i z tylu takze to co trzeba bylo.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W Nor-auto bez urazy ale pracują same partacze.Pojechałem kiedys do nich na wymiane oleju smochodem dziewczyna bo ja akurat nie miałem czasu.Zawiozłem im samochód razem z własnym olejem silnik 1.6 wchodzi do niego 3.4 litra z filtrem(już nie raz jej zmieniałem więc wiem ile wchodzi).Odbieram auto i chce od nich reszte oleju bo długich dyskusjach mi przynieśli i tu moje zdziwienie.Dałem im 4 litry a oddali mi bańke z 2 litrami :evil:

No poprostu mi ręce opadły jak to zobaczyłem.

Opublikowano

Przylaczam sie do grona niezadowolonych klientow Nor-Auto. Ustawialem u nich zbierznosc kol, czas pracy 3 godziny !!! Dodam ze koncowki drazkow byly wymieniane i nie mieli problemu z ich regulacja. Co ciekawe jak siedzialem w poczekalni to panowie fachowcy chodzili na fajke, a jak tylko pojawialem sie przy samochodzie to udajac krzatanine wracali do roboty. Rozumiem ze 80zl za ustawienie zbieznosci to nie najnizsza cena ale poco to potwierdzac czasem pracy? Chlopaki chyba maja placone stala stawke na miesiac a powinni miec od roboty to by sie nieco lepiej ruszali.

Jezeli chodzi o ustawienie zbieznosci to ja polecam CARMEN w Poznaniu (30zl sprawdzenie + 30zl regulacja = 60zl).