Grzesiekkbc Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam, koledzy powiedzcie mi jakie są objawy uwalonej uszczelki pod głowicą, mam pewno obawy i ciekawe czy się potwierdzi to co powiecie.
zibizab Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Plyn w misce olejowej,olej w obigu wody,wywalanie wody z chlodnicy,spalanie plynu kopcenie na bialo,lub spalanie oleju ITD>>>>
Grzesiekkbc Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Pytam bo rano jak odpalam to zakopci mi na biało ale wg mnie to objaw tego że muszę kręcić trochę ok. 3sek za nim załapie, druga sprawa do ubywa mi płynu ale dzisiaj zauważyłem że jest wyciek z trójnika czy jak się to tam nazywa przy głowicy, taki plastikowy element i z niego kapie. Mechanik mi mówił że to będzie UPG ale nie mam objawów typu olej w obiegu, ale jak przycisnę na trasie do spodu to w lusterkach widzę taki siwy dym za mną, i znowu pytanie bo wg mnie kopci bo mam chipsa i końcówki od AFN-a i czy to może być tego objaw? Oleju mi nie ubywa tzn tak na 10 000km 0,5L jak doleje to max.
zibizab Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Kolego wstaw logi do dzialu diagnostyka VAG-będzie coś wiadomo. Jesli chodzi o wtryski to gr.13-cos powie PS-Turbo może też spalać olej
Rekomendowane odpowiedzi