kamilus84 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 fotki bedą za chwile razem z opisem [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 18:48_________________________________________________jest to Audi A4 1,8 125 KM z własnie zakładanym gazem esgi IV generacji autko sprowadzone osobiście z niemiec w sierpniu tego roku na wyposażeniu ma: *ABS *4x airbag *skórzana czarna tapicerka *Audio system BOSSE z radiem audi concert i zmeniarką cd oraz sterowaniem z kierownicy * oraz wiele innych standardowych rzeczy rok produkcji to 99 wiec jest to wersja po faceliftingu kolor w dowodzie czarny ale tak na prawde to bardzo ciemny grafit(przynajmniej na moje oko) autko przywiezione z przebiegiem 274000 tys ostatni TuV robiony przy 261 000 w kwietniu tego roku ogólnie autko prezentuje sie bardzo fajnie na drodze jak narazie bez żadnych modyfikacji
A-rek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 witam kolege z Rybnika ladny czarny Avancik
kamilus84 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 19:52_________________________________________________no i zapomniałem dodac ze dzisiaj odebrałem autko o gazownika juz nową instalacji sekwencyjną ESGI jak narazie wszystko chodzi OK nie odczuwam spadku mocy na LPG oby tak dalej [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 20:10_________________________________________________Właśnie dokonałem zakupu kolejnego Audi tym razem jednak cos dla frajdy 2,6 V6 z 95 r jak na razie w standardzie fotki bedą koło poniedzialku
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 2,6 V6 ja tez mam takie drugie na podworku ale juz od kliku lat ps: kiedy robimy spota w Rybniku? :>
kamilus84 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam oto kilka nowych zdjęć mojej czarnej bestii z małymi modami tzn alu 17 oraz listwa chrom pod tablice a zresztą zobaczcie sami a w tle żółte cacko czeka na renowacje
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ładny sprzęt tez mam czarnego lifta tylko sedan
Rekomendowane odpowiedzi