Rajmondo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zainstalowałem halogeny przeciwmgielne przednie (uniwersalne). Mam też oryginalny włącznik przednich przeciwmgielnych, ale nie potrafię go podłączyć aby wszystko działało jak należy. Potrzebne mi są informacje jak podłączone są styki z tyłu włącznika (co gdzie jest podłączone) lub schemat jego budowy wewnętrznej. Może ktoś pomóc?
szymek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ja postaram się zobaczyć u siebie i napisze wieczorem jak nikt nie poda wcześniej
Rajmondo Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 OK, już mam - byłem dziś w ASO
sisi1977 Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 tył od strony kierowcy u mnie jest swiatło przeciwmgielne a z drugiej strony nie ma żarówki i jest zaślepiony otwór
schiller Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 tył od strony kierowcy u mnie jest swiatło przeciwmgielne a z drugiej strony nie ma żarówki i jest zaślepiony otwór no i co w zwiazku z tym? tak ma byc.
sisi1977 Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 ale jak ktoś chce to sobie moze tylko żaróweczke wcisnąć wyjąc zaslepke i juz ma dwa tylne mgielne
Rekomendowane odpowiedzi