Pablo___ Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich !! Przymierzam sie do zakupu radia z GPS w rozsadnej cenie tzn 800-1200 zl (lub tansze) co polecacie ?? lub samo radio bez nawigacji . Dzieki pozdrawiam [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 12:17_________________________________________________Alpine CDE-102Ri moze to ?? Tanie i Dobre ?? Czy Tanie i do bani ??
mily Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja mogę polecić bez Navi LG Lac-7800R, jest czarne w kolorze podświetlania czerwonym (pięknie się komponuje z Audi), służy jako zestaw głośnomówiący (łączenie z telefonem przez bluetooth i kosztuje 380zl (pełny panel). Ja jestem bardzo zadowolony z niego (wybrałem LG bo poprzednio miałem 8 lat LG i nic się z nim nie działo, uważam że to też pochodzi ładnych parę latek). Ja nie widziałem u siebie sensu brać radia z navi, bo navi mam, wydaje mi się też że nie będzie to wygodne (no chyba że panel od radia można by było powiesić na szybkę przednią). W audi radio jest dość nisko i spoglądanie co chwilka na środkowy kokpit żeby zerknąć gdzie jechać zaowocuje wypadkiem. (takie jest moje zdanie)
Pablo___ Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 no wlasnie chyba faktycznie chyba zrezygnuje z tego GPS a co do Radia wolal bym chyba Alpne , Pionner , blaupnkt specjalizujace sie w tej dziedzinie zalezy mi na dzwieku w dobrej cenie chociaz LG moze faktycznie robi dobre radia ...
mily Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja się do LG przekonałem, ale nie do wszystkich ich produktów, tam gdzie się wkłada płytkę to jestem przekonany (10 napędów CD ok 10 lat mają i nadal działają). Też dobrej jakości TV robią. LG nie kupie telefonu nie przekonują mnie one, mam wrażenie że się rozpadają w ręku.[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 15:04_________________________________________________ no wlasnie chyba faktycznie chyba zrezygnuje z tego GPS a co do Radia wolal bym chyba Alpne , Pionner , blaupnkt specjalizujace sie w tej dziedzinie zalezy mi na dzwieku w dobrej cenie chociaz LG moze faktycznie robi dobre radia ... Mówisz o radiach z górnych półek, ale szczerze Ci powiem że te radia mnie też nie przekonują, nie widzę różnicy w dźwięku między LG a wymienionymi. Może dlatego że nie słuchałem nigdy na głośnikach pionerowskich.
Rekomendowane odpowiedzi