Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szykuje się mała glebka

Co planujesz wsadzić :gwizdanie:
Opublikowano

Bulczas nic szczególnego w sumie to sam nie wiem jeszcze co... coś co obniży autko przy jak najmniejszym rezaniu i kosztach, chcę to zrobić ze względów wizualnych ale też bez przesady...podobno -30 można na seryjnych amorach...

Opublikowano

No można :gwizdanie: choć lepiej kupić do tego sportowe amory

Opublikowano

:oklaski: za głos rozsądku

Opublikowano

:oklaski: za głos rozsądku

dlatego też pytam bo się na tym totalnie nie znam, w sumie amorki mam nówki i teraz mi będzie szkoda wymieniać na jakieś sportne :thumbdown:

Opublikowano

Ile za ledy wybuliłeś??

Duzo roboty przy nich??

ledy kosztowały mnie w sumie 450 zł za prawą dałem 100zł za lewą 330zł dosyć okazyjnie ale trwało to kilka miesięcy zanim dorwałem drugą, wiem, że krolu kiedyś wyhaczył dwie za 500 zł też na allegro więc trzeba szukać, aha wtyczki w ASO 32 zł plus piny 30 zł (pinów szukałem poza ASO ale nigdzie nie mieli)

co do samego rezania to było sporo pracy i czasu troszkę zajęło ale to tylko dlatego, że nie wiedziałem co ciąć i tak metodą prób i błędów, ale ostatecznie trzeba ciąć belkę, plastiki przy ślizgach(ja za pierwszym razem za dużo wyciąłem i musiałem posiłkować się pianką montażową) ale dało to lepszy efekt - ledy siedzą idealnie, oprócz tego musiałem jeszcze wykręcić jeden klakson i przyciąć trochę matalu który podtrzymuje przewody (chyba od klimy) i to chyba wszystko :hi:

Dzięki za info.

Chyba se odpuszcze taki mód, za duzo roboty.

Opublikowano

Dzięki za info.

Chyba se odpuszcze taki mód, za duzo roboty.

wydaje Ci się :tongue4:

Opublikowano

Może żebym miał jeszcze garaż to bym za ryzykował. A tak to narazie pałzuje.

no ja właśnie też bez garażu i z małą ilością narzędzi - mały brzeszczot, jakieś stare kombinerki, no ale nie namawiam :kox:

Opublikowano

ja no po trupach do celu :polew::good:

Opublikowano

ledy wywalone, autko do sprzedania, jak coś info na pw[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 06:28_________________________________________________sprzedane ;( można zamknąć