Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 witam z nudów bawiłem sie Vag-iem w bloku ABS cos musiałem poprzestawiac w sterowniku poniewaz podczas hamowania z max skręcenia kierownicą np, podczas parkowania włącza mi sie ABS wyraznie czuc to na dzwigni hamulca noznego w pierwszej chwili myslalem że wjechałem na rozlany olej lub skórke od banana, ale nic takiego nie miało miejsca spotkał sie ktoś z Kolegów z podobnym problemem? czekam na info pozdrawiam T
Hercus Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 jeżeli działanie abs występuje przy dohamowaniu nawet lekkim przy małych prędkościach to koledzy juz tu kiedyś pisali że najlepiej przeczyścić czujniki i koronke może to poprostu zbieg okoliczności twoje grzebanie w sterowniku bo niby co byś miał tam zmienić .... nalepiej szukajka bo było
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Jak pies się nudzi to wiesz .... a teraz nie masz błędów
Dev Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 korony wszystkie nowe bo były wymieniane wszystkie przeguby i łozyska wcześniej nie było takich jaj, ale już sie przyzwyczaiłem dzieki za info pozdrawiam T
Rekomendowane odpowiedzi