sokram Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Czesc, Mam A4 kombi przywieziona z Niemiec. Wymiane paska rozrzadu zrobiono jeszcze w Niemczech. Jak wlaczam silnik to slysze rownomiernie powtarzalne ocieranie sie jakby jakiegos paska. Objaw ten slyszalny jest na zewnatrz na niskich obrotach i jak auto jezdzi, zarowno na zimnym jak i cieplym silniku. Czy mial ktos podobne objawy pracy silnika....?? Sokram
andrzejac Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Może jeździsz z klimą? U mnie takie dzwięki wychodzą jak właśnie mam włączoną, dodam że wymieniłem pasek i dalej słychać.
sokram Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 Sprawdzalem to juz i takie ocieranie jest slyszalne jak klime mam wlaczona jak i wylaczona...
bartek213 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 może rolka od napinacza paska wieloklinowego albo łożyska na alternatorze musiał byś ociągnąć pasek i wtedy na chwileczkę zapalić autko i posłuchać jeżeli dalej będzie halsować to cos w rozrządzie jeżeli będzie cicho to będzie ktoras rolka od wieloklina
katex Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Być może któreś koło pasowe, alternatora ociera o plastikową obudowę rozrządu,obserwować!
Rekomendowane odpowiedzi