henias1987 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 witam uzylem opcji szukaj ale niestety nic podobnego nie znalazlem mam taki problem, na wolnych obrotach wydobywa sie metaliczny dzwek i wychodzi na to ze to uklad wydechowy, mam kanal i wychech napewno nie stuka o nadwozie i nie mam pojecia co to moze byc jak dodam odrobine gazu to odrazu ustaje a na wolnych caly czas cos stuka, a i jak po prustu dotkne jakiejs rury od wydechu czy nawet tlumika to dzwiek ustaje,
majkel_majki Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Masz katalizator? Możliwe, że wkład się rozsypał ze starości albo po uderzeniu podwoziem i szczątki latają wewnątrz tłumików od drgań wydechu.
henias1987 Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 katalizator jest ale zaraz za kolektorem bo tak montowali w 1Z wlasnie mysle nad srodkowym albo na tym katem ale wtedy bym musial rozciac caly uklad bo jeszcze w ogole nie byl ruszany ;/
Daimos Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Sprawdź też plecionkę, przytrzymaj ręką przy pracującym silniku, jeżeli stuki znikną to ona może być przyczyną.
henias1987 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 jak zaprze ta plecionke srubokretem o turbine to dzwiek ustaje ale co w tej plecionce moglo sie rozpasc?
Daimos Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 plecionka ma w środku rurę w kształcie harmonijki która potrafi pęknąć, wymień plecionkę na nową i zobaczysz czy pomogło
tymonA4 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 jeszcze jest ta obejma za katem ale jak piszesz o plecionce to na pewno ona
mekto Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Plecionka na bank - było wiele razy. Sam też już przechodziłem przez to.
tymonA4 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 czy przez dziurę w niej auto gorzej może sie zbierać i więcej palić
Pretor Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 czy przez dziurę w niej auto gorzej może sie zbierać i więcej palić Raczej nie.
Rekomendowane odpowiedzi