sivy79 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Pomocy mam problem z Audi Concert(na plyty).Gdy wlaczam radyjko zdarza sie ze graja tylko tylne glosniki i to bardzo slabiutko i trzeba wl/wyl radyjko zeby zaczely grac wszystkie tzn wlacznie z przodem.radio posiada system BOSE :frown:
krycha1 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Potrzebny będzie Vag. Po skomunikowaniu się z radiem lub Navigacją wchodzisz w adres 07 i wpisujesz te samo kodowanie co jest z tym że czwartą cyfrę zmieniasz na 0 (teoretycznie tę czwartą cyfrę masz w tej chwili 1 i to jest własnie uaktywniony tryb BOSE). jeszcze trzecia pozycja jak jest 0 to bez pasywnych głośników jak 1 to jeden pasywny głośnik (opcja na telefon) jak 2 to pasywne i 2 aktywne
sivy79 Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 OK dzieki za pomoc tylko skad wziac VAG [ Dodano: 01-05-2007, 12:35 ] Jeszcze jedno pytanie dotyczace tego samego radia.mianowicie chodzi o to ze co jakis czas samo sie wylacza podczas grania.Aha i gdy zalacza sie radio to raz pokazuje napis BOSE a raz nie wiec sam juz nie wiem co mu dolega.pozdrawiam w szystkich audimaniakow
koziol Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 mam to samo tylko nie mam BOSE. Po włączeniu radia zawsze grają tylne głośniki czasami nawet kilku krotnie muszę wył. i wł. radio by załapały wszystkie głośniki. Co mam zrobić z VAG-iem jak ustawić??
Lebcio Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 cześć nie wiem czy to jeszcze potrzebne , ale u mnie nagle przestały grać głośniki z przodu (Concert CD) a tylne normalnie grały ze wzmacniacza po przecięciu sygnału gali (to radio i tak nie wykorzystuje -chyba pin 1 w kostce zasilającej ) radio zaczęło grać na przód
Rekomendowane odpowiedzi