bolek80 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 jestem tak koło 19.47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 po tym spocie mam 25pln-6litrów :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 dawaj go na gaz to będzie na 12 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Panowie - to są dopiero ekstremalne rozrywki: http://www.liveleak.com/view?i=f2d_1284588370 Facet wspina się na ponad półkilometrową wieżę telefoniczną. Ot, robota jak każda inna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Prezes... no pochwaliłbyś się ze podobno nawigować możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ba-wczoraj z kielc na avi jechałem i nawet trafiłem-Michał a jedziesz do Małżonki dzisja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Moja małżonka została zaciągnięta do ostrowieckiego świata wiec jak się nie rozchorujemy bardziej (uwaga na Nowacka i Jacka oni roznoszą "madziarską zarazę") to wpadniemy na spota w pon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 no ja też mam katar-już wiem skąd-z mały opóżnienjiem Moja małżonka została zaciągnięta do ostrowieckiego świata wiec jak się nie rozchorujemy bardziej (uwaga na Nowacka i Jacka oni roznoszą "madziarską zarazę") to wpadniemy na spota w pon. to jak Masłżónka jest to nie będę Ci dzisiaj głowy zawracał-ale chciałbym sprawdzić doładowanie i ogólnie inspekcję zrobić-trzeba będzie Jaska pomęczyć jak na Kielce nie polecę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 My z jackiem mamy wesele w sobote wiec bedziemy weekendowo nie dostępni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAG Ostrowiec Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 03.10.2010 Bałtów, niedziela godzina 12 W dniu 03.10.2010 w niedzielę o godzinie 12, na nowym parkingu JuraParku w Bałtowie odbędą się pierwsze urodziny VAG OSTROWIEC. Zapraszamy wszystkich posiadaczy aut grupy VAG do udziału w imprezie. Spotykamy się o godzinie 11 na stacji Orlen przy ulicy Bałtowskiej, by o godzinie 11:30 wyruszyć kolumną w stronę Bałtowa (Prosimy o względne ustawianie się wzdłuż ulicy Zbożowej, tak by nie blokować ruchu na stacji benzynowej) Poniżej mapka dojazdowa do stacji Orlen: Szczegóły dotyczące imprezy: - koszt parkingu wynosi 5 zł od auta - wjazd tylko dla aut grupy VAG (VW, Audi, Seat, Skoda [no chyba że trafią się jeszcze inne VAG-i np. Porsche ) - grill i jedzenie we własnym zakresie, jest też kilka punktów gastronomicznych na terenie JuraParku - tym razem brak konkurencji - zamiast rywalizacji, integracja i dobra zabawa, czyli chillout'ujemy się na całego - prezenty mile widziane Co w ofercie JuraParku na terenie którego odbędzie się event: - Zwiedzanie Parku Dinozaurów - Muzeum - Zwierzyniec - Kino 5D - Park Rozrywki - Rollercoaster - Ośrodek Jazdy Konnej - i wiele wiele innych SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!! Poniżej mapka JuraParku z zaznaczonym miejscem naszej imprezy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 No chorobę tylko & :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 i który próbował sposobu Łukasza?? jak zdrowie przed spotem? ja dzisiaj w pracy siedzę :wallbash: [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 14:37_________________________________________________wytrwa ktoś do 22?? może ktoś z Vagiem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 wszyscy :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: doszły mnie słuchy że nikt się nie pojawił na SPOCIE?! Michał ma żonę w domu więc jest w 50% usprawiedliwiony ale reszta :rant: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ja byłem,ale nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 wymówki :bicz3: ja byłem,ale nikogo nie było :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja dostałem info od "swoich" ludzi ,że nikogo nie ma to już dalej nie jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Jacek :bicz3:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 21:18_________________________________________________wszyscy dzisiaj macie po ruzdze :polew: czuje się jak Pani FRAU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Brak mobilizacji dziś był , każdy się wybierał ale nie dojechał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiiek Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Brak mobilizacji dziś był , każdy się wybierał ale nie dojechał ... pewnie z uwagi na zmiane pory roku (z lata na jesień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi