Łukasz 23 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 jak spociwo było dziś ?[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 21:50_________________________________________________Co za cisza zapanowała :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 wróciłem- fura dała radę ale jak to stara zdzira swoje humory na trasie miała :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co tu taka cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 wróciłem- fura dała radę ale jak to stara zdzira swoje humory na trasie miała :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Focha strzeliła bo za bardzo ją naciskałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 wróciłem- fura dała radę ale jak to stara zdzira swoje humory na trasie miała :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Focha strzeliła bo za bardzo ją naciskałeś nie chłodziłem ją przed zatankowaniem ale tylko raz i zgasiłem ją na minutkę. ale droga przez chorwację- przez góry oczywiście-totalne ominięcie autostrad-coś pięknego za***ista droga a widoki 1 klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Cisza bo Ciebie nie było , jak auto dało rade to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 W takim razie zapraszamy prezesa na zwierzenia kontrolowane...dziś- 18 - Gutwin :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Cisza bo Ciebie nie było , jak auto dało rade to góry chorwacji brałęm no problemo- zakręty pierwsza klasa-but w zakręcie a co za zakrętem nie wiadomo- Izie też się podobało ale przyznać się nie chce- tylko zwolnij zwolnij :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 13:14_________________________________________________ W takim razie zapraszamy prezesa na zwierzenia kontrolowane...dziś- 18 - Gutwin :gwizdanie: Panie odpoczywam w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 cos do zabawy.... http://allegro.pl/karoseria-audi-a4-avant-190-mm-1-10-drift-200-i1641546815.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Do Bułgarii sie przeciskałem przez karpaty Piękności sprawa. pisk opon w zakrętach, smród hamulców, i ból karku po dojechaniu coś Pięknego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzięki prezesie za wycieczkę i poświęcenie wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzięki prezesie za wycieczkę i poświęcenie wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Panowie, kilka chwil po uruchomieniu autka przez parę sekund słychać głośny świst powietrza - klimatyzacja? turbina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Trzeba zajrzeć pod maskę i posłuchać gdzie syczy bo tak to nic nie wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Trzeba zajrzeć pod maskę i posłuchać gdzie syczy bo tak to nic nie wymyślimy To przy okazji w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pany co dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 może siatka ??? ładna pogoda jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 może siatka ??? ładna pogoda jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 co was ruchome piaski na tej siatce wciągneły?? co to za seanse sa realizowane??? :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 19:42_________________________________________________ja dopiero wpadę w następny poniedziałek na spocinę :wallbash:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 19:43_________________________________________________ jeżeli ktos ma jakąś fajną fotkę Ostrowca to poproszę- trzeba jakoś ogarnąć pierwszy post- albo fotkę albo trzebaby jeden spot ze stu %-ową obecnością zrobić i walnąć fotkę rodzinną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ok...tylko może być więcej aut z logo "S" niż audi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Panowie od Seata możecie mi podrzucić wnętrze nowej ibizy ale fr czy cupry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi