MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Kwiesta czasu i będzie aromat podtlenku LPG Fura prezesa śmierdzi bezołowiem feeeeeeeeeeeeeeee Oficjalna prezentacja fury poniedziałek po 22 [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 14:17_________________________________________________po po 22 godzinie czy po 22.08 ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Kwiesta czasu i będzie aromat podtlenku LPG Fura prezesa śmierdzi bezołowiem feeeeeeeeeeeeeeee Oficjalna prezentacja fury poniedziałek po 22 ale za to pewnie jest Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jakies zdjecia prosze bo mnie nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 na spokojnie się sesyjkę zrobi-teraz nie mam kiedy czasu-co chwilę inny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 co sie z tym forum dzieje od wczoraj nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no to w poniedziałek również prezentacja mojego cacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 ja po ciemku pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 a w ogóle to o której w poniedziałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 zaczynamy 21:30 ale ja się trochę spóżnie :tongue4: aqlbo mi sie zdaje albo teraz fura pali mi tyle samo co TDI :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A przekraczasz 2500 obrotów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 nawet 3:)[br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 18:13_________________________________________________cały dzień po Kielcach średnie z komputera 10-rzecywiste 12 no to może ze 2L niż TDi wiecej :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 no to widzę że się zapowiada ciekawy spot - same prezentacje. to i ja też sie zjawię. Tylko o której ? 19 ? czy 21.30 ? bo jesli ta druga pora to chyba już pizzy nie zjemy bo nas wygonią z lokalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Myśle ze po 19 mozna wpaść posiedzieć pogadać, zjeść pizze i poczekać na prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Panowie może ktoś wziąść vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Panowie może ktoś wziąść vaga? Sie zobaczy... a ile płacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 przejadę Cię tylko raz [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 14:37_________________________________________________no i jakiś mały sok [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 15:03_________________________________________________Michał za vaga masz DUŻĄ COLE-dzięki wielkie :good: trochę miałem stracha ale tylko ta navi mnie zaskoczyła-reszta :thumbup: Jacek Bolek jak na te wasze leony spojrzałem zawiało świeżością- ale zadnym się nie przejechałem :confused4: Jacek jak zrobię rozrząd i ten napinacz zapisuje się do Ciebie na kurs jazdy bokiem , żeby nie było że jest Q :quattro: a się marnuje. a w zimę bedziemy moim jeżdzić(I HOPE) Nowacek :PB98: :PB98: daje radę ale moja w porównaniu do Twojej BENZYNY to jest benzynka :kox: [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:21_________________________________________________17tki juz leżą w bagażniku ładniutka ta czarwona Panie Jacku-oczojebne Autko (cały czas mi ten gwint po głowie chodzi-Dzięki ) Łukasz mówisz żeby zdjąć tą osłonę silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Panowie Wszystkie nowe fury bardzo zacne czekam aż mnie prezes przewiezie :gwizdanie: było tak pieknie 3:3 a tu prezes w doliczonym czasie gry....musiał na 4 ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 czekam aż mnie prezes przewiezie :gwizdanie: mówisz i masz tylko moje takiego ładnego dzwięku nie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panie Prezesie zdjęcia w podpisie są nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi