Pikuś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Miło było poznać, ostrowiecką ekipe Mysle ze to nie pierwszy i nie ostatni raz... Zapraszam wszystkich posiadaczy audi i innych marek na ślub i odeskortowanie po ślubie na sale w Smykowie. Właśnie 04 września o 17.00 w kościele na Pułankach skończy mi sie wolnosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a nam audi na spotach przybędzie-jest dobrze :polew: Koledzy mobilizacja pełna-jak już mówiłem mnie nie będzie :wallbash: (trzeba gości zapraszać)-niech to bedzie powitanie w OSTROWCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Prezesie wg ETKI nr katalogowy twojego nastawnika wałka rozrządu to 058109088K i cena jest "wyjebista" że się tak wyrażę ale rozwiązanie znam - pasuje ten nastawnik od Łukaszowego BEXa wiec na następnym spocie ...... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziaiwciah Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam Chętnie by do was Sandomierz dołączył lecz następnym razem ponieważ mam pilny wyjazd Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________http://moto.allegro.pl/napinacz-lancucha-vw-audi-1-8t-20v-lancuch-i1187154090.html na tym się chyba skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Na tej aukcji chyba najtaniej nic lepszego nie wymyślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 tam mi 1050 z łańcuchem i uszczelką i wysyłką powiedzieli[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 11:30_________________________________________________temat na topie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 No proszę nastawnik panowie chcą mi skroić cichaczem nie ma tak łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 No proszę nastawnik panowie chcą mi skroić cichaczem nie ma tak łatwo nie rób afery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Bo ja Ci Q zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Plan jest taki Ja go zagadam i opije a ty prezesie wykręcasz nastawnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Plan jest taki Ja go zagadam i opije a ty prezesie wykręcasz nastawnik dobry plan :good:Łukasz co Ci wchodzi??[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 06:47_________________________________________________Pikuś jeszcze dwa dni wolności :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dwa dni i po chłopie Na razie korzystam jak mogę z tej wolności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ale z drugiej strony Babki podobno lecą na obrączke :gwizdanie: :gwizdanie: Dwa dni i po chłopie Na razie korzystam jak mogę z tej wolności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Hehe prezesie tak sobie tłumacz :polew: z Ciebie też już za niedługi czas będzie po chłopie :tongue4: , max plan z piciem może nie wypalić bo ostatnio 3 dni z rzędu miałem trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 z kazdym po koleji po kolejce póżniej drugiej i dałoby radę :drunk:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 11:20_________________________________________________jesteśmy na kalendarzu :good: :good: :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Chytry plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 następny chce mi się do przepływki dobrać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 napinacz przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi