Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to audi stoi na polej koło Chreptowicza-koleś kupił auto już z wlepką

a ja Panie oglądam tylko i kasę zbieram-ale jeszcze mało na wszystko :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 20:59_________________________________________________Panowie Max już po zabiegu jest :kox: :kox:

kto następny :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue4:

Opublikowano

No jeden już pod pantoflem jest i następni się już szykują :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Koledzy kto lata po Ostrowcu czarna A4 B5 w sedanie TOS XXXX z klubowa nalkejka na klapie przybylo nam klubowiczy :good:

Bo nie kojaze auta ze spotow :gwizdanie: dzisiaj stalem za nim na swiatlach kolo obwodnicy jak co to pozdrawiam :hi: Z reszta was tez , Marcinku jak tam upolowales juz cos ciekawego :naughty:

Dziś z kolei widziałem czarnego avanta, B5 albo B6, z napisem na tylnej szybie "A4 Klub Polska". Też ktoś nowy?

Dudi - nie jechałeś dziś przypadkiem w stronę Radomia? Bo mi mignęła czarna B5, podobna do Twojej.

Opublikowano

Nie bylem tylko w Starachowicach :>

Opublikowano
  • Autor

co tam słychać Dudi?? kiedy jakiś poiedziałek wolny??

Opublikowano

co tam słychać Dudi?? kiedy jakiś poiedziałek wolny??

W zimie :polew: , niemasz moze starych klockow hamulcowych na tyl do b5 . Bo odleciala mi dzisiaj okladzina z jednego a jutro musze jechac za warszawe do roboty i chyba zamorduje tarcze :wallbash: zanim kupie i wymienie po drodze

Opublikowano
  • Autor

nie mam-miałem do VW golfa ale oddałem ;([br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 20:47_________________________________________________widział ktoś B5 w avancie z grillem od B7?? jeżdzi takie szalone autko po OSTRO. :-)

Opublikowano
  • Autor
:bicz: :bicz: :bicz3: :bicz3:
Opublikowano

Widział ktoś z Was moze B6 avant czarna z felgami w kolorze czerwonym, numer rej TOS. Wczoraj widzialem ja w okolicach Stykowa a tydzien temu w okolicach Kunowa. Czy to nie kogos z Was? Bo naprawde super miala wyglad i chetnie bym obejzal jakies zdjecia tej B6.

Opublikowano

Z naszego składu nikt takowego auta nie posiada ,jakiś wolny strzelec nie zrzeszony się nim porusza widocznie

Opublikowano

Widział ktoś z Was moze B6 avant czarna z felgami w kolorze czerwonym, numer rej TOS. Wczoraj widzialem ja w okolicach Stykowa a tydzien temu w okolicach Kunowa. Czy to nie kogos z Was? Bo naprawde super miala wyglad i chetnie bym obejzal jakies zdjecia tej B6.

Widziałem ją w ubiegłym tygodniu, za te czerwone felgi pewnie niejeden z forum dałby się pokroić :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Panowie to byłem ja tylko tak dla jasności to nie był czarny avant tylko borbowa astra classic-nie czerwona felga tylko 3xkołpak 13" :polew: :polew: :polew:

Widziałem ją w ubiegłym tygodniu, za te czerwone felgi pewnie niejeden z forum dałby się pokroić :wink4:

Opublikowano

Panowie to byłem ja tylko tak dla jasności to nie był czarny avant tylko borbowa astra classic-nie czerwona felga tylko 3xkołpak 13" :polew: :polew: :polew:

No wiedziałem, że coś było znajomego w tym samochodzie! :polew:

Opublikowano
  • Autor
:tongue4:
Opublikowano

Nareszcie klima działa :> a tak dla innych klubowiczów którzy chcą nabić klime to znalazłem kolesia który nabija po bardzo bardzo kaonkuręcyjnych cenach ,tel do niego 514-825-769 adres szewna ul.kielecka 141

Opublikowano
  • Autor

nowidziałem wczoraj źe klima chodzi-poumykane wszystkie szyby i kurtka :polew: :polew:

[q uote author=Łukasz 23 link=topic=93542.msg1692604#msg1692604 date=1278074453]

Nareszcie klima działa :> a tak dla innych klubowiczów którzy chcą nabić klime to znalazłem kolesia który nabija po bardzo bardzo kaonkuręcyjnych cenach ,tel do niego 514-825-769 adres szewna ul.kielecka 141

Opublikowano

nowidziałem wczoraj źe klima chodzi-poumykane wszystkie szyby i kurtka :polew: :polew:

Nie ma jak szpan! :polew:

Opublikowano

Kurtka musi byś :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 23:14_________________________________________________a już dziś mówię że nie będę na spocie z powodu wyjazdu