Opublikowano 5 Stycznia 201214 l No panowie frekwencja dziś przeszła najśmielsze oczekiwania :polew: ale mecze były zacięte i wysiłek fizyczny też fajny dzięki bolek
Opublikowano 6 Stycznia 201214 l wiem tyle że chyba w czwartek miał wyruszać a czy powrócił to nic mi nie wiadomo
Opublikowano 6 Stycznia 201214 l No panowie frekwencja dziś przeszła najśmielsze oczekiwania :polew: ale mecze były zacięte i wysiłek fizyczny też fajny dzięki bolek nie ma za co
Opublikowano 7 Stycznia 201214 l A wiadomo czy Krzysiu wrócił od wschodnich sąsiadów ? wróciłem, wróciłem... Powiem Wam Panowie, że skończyła się tania Ukraina. Cena Pb 95 na LUKOILU w przeliczeniu na PLN wynosi 4,50 zł ale mimo to zatankowałem na full'a We Lwowie sporadycznie widziałem audi A4 B5 i B6, większość audic to modele B7, B8. Skąd oni mają kase na zakup, a następnie na ich serwisowanie
Opublikowano 9 Stycznia 201214 l Autor Ja bede na pewno dawaj Marcinku pogawedzimy o mocy jak u mnie jej nie ma :polew: a nie będziesz czasem jechał na Spot koło mnie? :gwizdanie: Łukasz dzisiaj przywieze fanty będziemy porównywać
Opublikowano 9 Stycznia 201214 l Łukasz dzisiaj przywieze fanty będziemy porównywać Ty masz za długi język :polew: nie obiecuje że będę zobaczę jak plany się ułożą [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 14:12_________________________________________________No dziś Panowie to rekordy były nic tylko loża szyderców :polew:
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l Autor :decayed: just the way I like it [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 05:57_________________________________________________Łukasz fajne żelastwo- muszę zacząć zbierać graty - tyle że u mnie to i tył trzeba będzie zmienić ale to nie wszystko na raz.
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Prezes masz być na spocie w pon bo jest śnieg więc czas przetestować :naughty:
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Autor zobaczymy jak sobie rade dajesz no właśnie w tym wszystkim kierowca najsłabszy jest :polew: :polew:
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l no właśnie w tym wszystkim kierowca najsłabszy jest :polew: :polew: To trzeba ćwiczyć
Opublikowano 16 Stycznia 201214 l Autor pada :banan3: chyba u ciebie tylko :polew: no tak jak się o 10 wstaje to można przegapić