Opublikowano 1 Lutego 201214 l Jak cos to dajcie znac , ja co dziennie jestem w ostrowcu od 16 Jak tylko bedziesz mial prezes troche czasu to daj znac i przyjezdzam
Opublikowano 1 Lutego 201214 l robimy jakieś większe ślizganie? czas miejsce do uzgodnienia chyba na asfalcie ślizganie bo śniegu nie ma na drogach a parkingi też nie zaśnieżone są :gwizdanie:
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Panowie, Właśnie ruszam z nowym projektem. Zapraszam do odwiedzania strony i ewentualnej reklamy wśród swoich wszelakich kontaktów www.autofotograf.pl
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Autor robimy jakieś większe ślizganie? czas miejsce do uzgodnienia chyba na asfalcie ślizganie bo śniegu nie ma na drogach a parkingi też nie zaśnieżone są :gwizdanie: zaczyna sypać powoli marudo
Opublikowano 3 Lutego 201214 l Prawdziwe Quattro to lata bokami i kręci bączki w każdych warunkach!!!! A podróbki Q to potrzebują śniegu i lodu ? Zamroziło już was czy nie ? Bo jak juz nikogo nie bedzie to przyjade po wasze fury !!
Opublikowano 3 Lutego 201214 l Autor Prawdziwe quattro to lata bokami i kręci bączki w każdych warunkach!!!! A podróbki Q to potrzebują śniegu i lodu ? też tak mówiłem jak miałem ośkę
Opublikowano 3 Lutego 201214 l Prawdziwe quattro to lata bokami i kręci bączki w każdych warunkach!!!! A podróbki Q to potrzebują śniegu i lodu ? Zamroziło już was czy nie ? Bo jak juz nikogo nie bedzie to przyjade po wasze fury !! Już Ci tylko handel autami w głowie i to naszymi ,nie ładnie tak łatwo nie damy się mimo -23stopni mrozu .
Opublikowano 4 Lutego 201214 l Panowie pytanie z innej beczki . Kto ma namiary na tapicera samochodowego . Podobno na Świętokrzyskiej ( blisko Świrny mieszka ) .
Opublikowano 4 Lutego 201214 l Autor http://demotywatory.pl/3679686/Tak-wygladam-jak-zaczyna-sie-weekend
Opublikowano 7 Lutego 201214 l Panowie pytanie z innej beczki . Kto ma namiary na tapicera samochodowego . Podobno na Świętokrzyskiej ( blisko Świrny mieszka ) . Ja tapicerke obszywalem w Wadowicach , a w Ostrowcu niewiem gdzie jest . Maxx kiedy do nasz zawitasz [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 06:59_________________________________________________Cos coraz slabiej z frekfencja co zwami panowie , Lukasz wiedziealem ze po slubie ciezej Ci sie bedzie wybrac na spota , ale ze calkiem przestaniesz przyjezdzac to mnie zaskoczyles . Sybi widzialem Cie w Poniedzilek w Ostrowcu , co z wami dlaczego nie przyjezdzacie . Prezes wyslales do tych czlonkow PW
Opublikowano 7 Lutego 201214 l Zawitam do Was gdzies pod koniec lutego tak mi sie wydaje będę dawał znaki dymne kiedy to będzie ale jeżeli już to spot możliwy jedynie w sobote
Opublikowano 7 Lutego 201214 l Zawitam do Was gdzies pod koniec lutego tak mi sie wydaje będę dawał znaki dymne kiedy to będzie ale jeżeli już to spot możliwy jedynie w sobote ok
Opublikowano 7 Lutego 201214 l Panowie pytanie z innej beczki . Kto ma namiary na tapicera samochodowego . Podobno na Świętokrzyskiej ( blisko Świrny mieszka ) . Ja tapicerke obszywalem w Wadowicach , a w Ostrowcu niewiem gdzie jest . Maxx kiedy do nasz zawitasz [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 06:59_________________________________________________Cos coraz slabiej z frekfencja co zwami panowie , Lukasz wiedziealem ze po slubie ciezej Ci sie bedzie wybrac na spota , ale ze calkiem przestaniesz przyjezdzac to mnie zaskoczyles . Sybi widzialem Cie w Poniedzilek w Ostrowcu , co z wami dlaczego nie przyjezdzacie . Prezes wyslales do tych czlonkow PW Dudi zawitam zawitam...ale jakoś ostatnio tak nie pasują mi te poniedziałki zapraszamy w czwartki na hale :gwizdanie:
Opublikowano 14 Lutego 201214 l Autor ja się nie wyrobiłem. Łukasz jak zdemontujesz klocki będę miał sprzawę