Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W maskę bez znaczka powinienem mieć. Myślę, że poniżej 100zł.

Jeszcze tą dokładkę muszę sprawdzić, tylko powiedz od czego dokładnie jest.

---------- Post dopisany 14-08-2012 at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2012 at 21:04 ----------

103 zł za ten grill do a6

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciężko będzie kupić dolny grill bo tak naprawdę nigdzie tego nie ma. Możesz poszukać ewentualnie od Cabrio bo też pasuje tylko jest inna ramka ale nie przeszkadza w niczym. Jak coś to z jakimś rabatem mogę coś skombinować z ASO ale cena to ok. 400 za nową dolną kratkę do s-line :shock3:

Dziś jak odjeżdżałem to spojrzałem na Twojego czarnucha i zauważyłem brak dolnego grilla - ptaki to kij - gorzej będzie jak będą wchodzić sierściuchy do środka żeby było cieplej :facepalm: miałem taki przypadek w B4 swego czasu i nie było fajnie :doh:

Opublikowano

Ja kota 5km woziłem na silniku :D:D:D

Opublikowano
  • Autor

Tomek za***isty avancik- środek mnie zabolał- trzeba coś chyba zacząć działać bo słabo to wygląda u mnie :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: .

kratka będzie c5 na przeczekanie a później szukam ramki s line i siatkę wsadzę tuningową wsadzę

Opublikowano
Tomek za***isty avancik- środek mnie zabolał- trzeba coś chyba zacząć działać bo słabo to wygląda u mnie :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: .

kratka będzie c5 na przeczekanie a później szukam ramki s line i siatkę wsadzę tuningową wsadzę

podziekował za uznanie :hi: jakbyś miał tak blisko do domina też byś tak miał :polew::polew::polew:

on cierpi na taką chorobę która jest bardzo zaraźliwa i przenosi się na innych :facepalm::decayed::decayed::decayed:

powodzenia w rezaniu bo jest wtym sporo frajdy :naughty:

Opublikowano

Panowie, niedługo ruszamy z sezonem gokartowym. Niedaleko będzie - Kielce się otwierają 1 września :D

F1 GOKART

Opublikowano

No to Panowie będziemy mieli blisko żeby sobie jeździć gokartami :)

Pikuś czujnik pasuje i klima ożyła

Opublikowano
  • Autor

Zaczną się telefony- Marcin zgubiłem się help :polew:

Będzie ktoś dzisiaj?

Opublikowano

Prezes żart ci się wyostrzył widzę :-)

Opublikowano
  • Autor
Prezes żart ci się wyostrzył widzę :-)
:decayed: w końcu Scyzoryk

:polew:

Opublikowano

Marcin, kratka w zderzak do A6 do roku 01 jakies 16 zł.

Opublikowano
  • Autor
Marcin, kratka w zderzak do A6 do roku 01 jakies 16 zł.
będzie jednak grill s line już ramka idzie jeszcze muszę od Adamooo wyciągnąć kratkę

kto będzie w poniedziałek?? ja może pojadę wcześniej do pracy więc jest szansa że będę

Opublikowano

Bolek jak wyprawa udana czy nie???

Opublikowano

Pomocy :shock3::shock3::shock3::shock3: Ma ktoś zderzak przedni do B5 i belkę i pisać 503601207 pilne

bo ktoś mi hakiem wjebał sie a mnie nie było :( poszukuje cos taniego :doh::facepalm:

Opublikowano

Udana,dowiedziałem się,że cupra R to samochód nie dla mnie,albo ta była roz... po Polskich drogach albo wszystkie jeżdżą jak taczki.No i uśmiałem się trochę z kolesia z Seata w W-wie co próbował mi wmówić o moim audi i ile za nie chciał dać.Ale do dłuższa rozmowa.

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

Na razie jestem najarany na to Subaru Impreza WRX 2002,EU dodatki STI. Dużo fotek (2595574992) - motoAllegro i zależy co wygra u mnie rozsadek,czy marzenia z dzieciństwa.

Opublikowano
  • Autor

Udana,dowiedziałem się,że cupra R to samochód nie dla mnie,albo ta była roz... po Polskich drogach albo wszystkie jeżdżą jak taczki.No i uśmiałem się trochę z kolesia z Seata w W-wie co próbował mi wmówić o moim audi i ile za nie chciał dać.Ale do dłuższa rozmowa.

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

Na razie jestem najarany na to Subaru Impreza WRX 2002,EU dodatki STI. Dużo fotek (2595574992) - motoAllegro i zależy co wygra u mnie rozsadek,czy marzenia z dzieciństwa.

w końcu fajna ścigawka.

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

jest ktoś jutro?

Opublikowano

Może ja będę jak nic nie wypadnie.

Opublikowano
  • Autor

Przyjedź ja mam plan wypastowac czarnucha co by chociaż raz wstydu nie było :-)

Opublikowano

eeeeee to może i ja podjadę na myjkę

Opublikowano
  • Autor

Przemek nie dam rady dzisiaj6 jadę ze Staruszkiem na.ranczo. Jaka murzynska robotę odwróci. Jak będę wracał to zerkne czy jesteście :thumbdown: