Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zlocik ciekawy owszem, no a mój popis z krawężnikiem nie planowany i nie życzę nikomu takich spotkań a fela do zrobienia bedzie

[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:36_________________________________________________a uczyłem się jeździć w kaskaderze ale to zbieg okoliczności

witamy nowego klubowicza :hi: :> kaskadera :polew:

silver_leon mam nadzieje ze trafiłeś w te dziure :polew:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miło było się spotkać,

Ja i Silver nie przeszliśmy testu "korb" :cool1: :cool1:

Opublikowano

widzę że już mam przydomek tylko szkoda że przez takie okoliczności

Opublikowano
  • Autor

Ja i Silver nie przeszliśmy testu "korb"

trudno się mówi :) ale nie ma się czym przejmować Chłopaki i tak macie fajne fury :laghing2:
Opublikowano

To za tydzien nie bedzie , froger34 wlasnie lecialem po klamoty do mondeo do Suchedniowa koles mieszkal 2 domy od NOSBA wiec sobie troszke pogadalismy i szykuje sie podobno ciekawy swap dobrze mowie froger34 :kox: . Mialem przywlec kumpla ale na nastepny napewno przyjedziemy :good: i jedziemy na kebaba :polew:

Opublikowano

szykuje sie podobno ciekawy swap dobrze mowie froger34

czy wypali to najstarsi górale nie wiedzą :wink4:
Opublikowano
To za tydzien nie bedzie

dopiero 19 pazdz ,ale bedzie wieksza ochota na kebaba :> po przerwie

Opublikowano

szykuje sie podobno ciekawy swap dobrze mowie froger34

czy wypali to najstarsi górale nie wiedzą :wink4:

Jak wypali po bedzie bomba :kox: ty tez bedziesz napewno zadowolony :naughty:

To za tydzien nie bedzie

dopiero 19 pazdz ,ale bedzie wieksza ochota na kebaba :> po przerwie

A to czemu swietujecie ;(

Opublikowano
A to czemu swietujecie

tak jakos wyszlo

atak naprawde to kierownik Marcin ma 2 zmiane :polew: :polew: a bez kierownika to ani rusz

Opublikowano
  • Autor

KIerownik :polew: :polew: :polew: :polew:

ububu dubu niech nam żyje kierownik naszego klubu :polew: :polew: :polew: :polew: nie mogłem sie powstrzymać :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 06:05_________________________________________________mm.max jak-zdiagnozowałeś ze lusterko nie grzeje ale czy na vagu widać który elemens jest walnięty?!

Opublikowano

mm.max jak-zdiagnozowałeś ze lusterko nie grzeje ale czy na vagu widać który elemens jest walnięty?!

Masz / lub miałeś bład w ogrzewaniu prawego lusterka zewnętrznego (otwarty obwód) - wiec albo coś z kabelkami albo element grzejny masz upalony. Ze wzgledu na to że czasu było mało - to tylko tyle mogę powiedzieć bo trzeba by sie zagłębić w temat czy ten bład powraca czy moze ogrzewanie działa...

Opublikowano
  • Autor

Panowie będę dzisiaj w ASO-potrzebuje ktoś coś? to zamówie?

jak coś to call. gdzieś tam powinien być mój nr.

Opublikowano

no piekne ceny Marcinie w tym aso, a jeszcze wczoraj oprocz rozrzadu i tej pompki musze zmienic cos we spomaganiu bo ,i zaczelo piszczec strasznie jak krece kier na postoju :wallbash: bede musial zostawic tam ze 3tysie masakra

Opublikowano
  • Autor

ja wczoraj szalone zakupy zrobiłem-osłonę fitru powietrza do Golfa-przyciski mają przyjść-facet nie był pewien czy te osłony będą pasowały- ale przyciski idą :decayed: :decayed:

może to być pompa wspomagania kierownicy-tak miałem w B5 przy skręcaniu na niskich obrotach dziwne dzwięki były-ale to B5 pompa 200pln kosztowała

[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 07:45_________________________________________________za wymianę klocków 200pln-szaleni!!!się chłopaki cienią :rant:

Opublikowano

no piekne ceny Marcinie w tym aso, a jeszcze wczoraj oprocz rozrzadu i tej pompki musze zmienic cos we spomaganiu bo ,i zaczelo piszczec strasznie jak krece kier na postoju :wallbash: bede musial zostawic tam ze 3tysie masakra

Sprawdź stan płynu do wspomagania.

Zakup rozrządu i wymianę polecam w ASO Seata w Kielcach - do tej pory mają ceny normalne i znają sie na robocie

Do BPW zestaw rozrządu ma nr 038 198 119A plus pompa wody 038 121 011JX - krawcu podzwoń popytaj jakie ceny są ;)

Opublikowano

Seat

Tytuł: SOLO Krzysztof i Wojciech Słabiak - Salon, dealer, części - Seat - Kielce / Masłów

Adres: http://www.solo.seat.pl/

Miasto: Kielce / Masłów

Opis: Salon, dealer Seata w Kielcach / Masłów

Adres firmy/telefon (opcjonalnie): Dąbrowa 346B

26-001 Kielce / Masłów

Telefon: (041) 362 62 00, (041) 368 60 03

Faks: (041) 362 62 20, (041) 362 62 22

czy to ten?

Opublikowano

Tak to ten przypominam ci zebys sie powołał na zniżkę jaką ma mój poprzedni klub samochodowy ;)

Opublikowano

Tak to ten przypominam ci zebys sie powołał na zniżkę jaką ma mój poprzedni klub samochodowy ;)

miałeś racje za 1500 zl to zrobia mi te wszystkie wymiany : rozrzad, klocki pompke do spryskiwaczy i (piszczace) wspomaganie a w kielcach za sam rozrzad chcieli 1700

dzieki za cynk :hi:

Opublikowano

miałeś racje za 1500 zl to zrobia mi te wszystkie wymiany : rozrzad, klocki pompke do spryskiwaczy i (piszczace) wspomaganie a w kielcach za sam rozrzad chcieli 1700

dzieki za cynk :hi:

A jakbyś sie umawiał na robotę jakąś sobote to daj wcześniej znak bo jakby mi pasowało to pojechałbym z toba, załatwiłbym testówkę exeo i napewno byłoby :kox: fajowo

Opublikowano
A jakbyś sie umawiał na robotę jakąś sobote to daj wcześniej znak bo jakby mi pasowało to pojechałbym z toba, załatwiłbym testówkę exeo i napewno byłoby fajowo

no w sumie całkiem dobry pomysł :> , byłoby jeszcze milej gdybym nie musiał zapłacic ubezpieczenia w tym miesiacu ;( bedzie niezły debet w tym miesiacu :shocked:

[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 14:50_________________________________________________a własnie mm.max mam nadzieje ze robiles tam jakies auto i solidnie robią, co bym nie musiał tam na poprawki jezdzić