Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawie jak AEB :polew:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajnie, fajnie chłopaki że działacie. Ja niestety auto nie ogarnięte i musiałem wpaść bąkiem :decayed:

Dzięki Jacek za zaworki :wink4:

Nie ma sprawy - jak coś bedziesz potrzebował pisz.

Nie straciłeś za wiele .... miejscówka porażka i już spalona na starcie.

Jak już zrobisz tą swoją bestię to wpadnij oblukamy co to bedzie za pocisk.

Panowie - może poza jedzieniem i VAG-owaniem wymyslimy jakies inne spotwe zajęcia ?

Opublikowano

Panowie - może poza jedzieniem i VAG-owaniem wymyslimy jakies inne spotwe zajęcia ?

Możemy się ustawić np. na jakieś kręgle czy inszy bilard, bo nie wiem, co tu w okolicy można innego robić :wink4:

Opublikowano

Możemy się ustawić np. na jakieś kręgle czy inszy bilard, bo nie wiem, co tu w okolicy można innego robić :wink4:

Agencji towarzyskiej w Ostrowcu nie macie :polew: bylo by fajnie na zadnym spocie nie mieli by lepiej no i wydaje mi sie ze frekfencja znowu by wzrosla :naughty:

Opublikowano

Opijemy sie następnym razem :naughty: :naughty:

Albo jakies obce laski by sie przydały

Opublikowano

fotki widze fajne wyszły no i frekfencja wieksza , a co z tym jedzeniem gdzie tym zazem zawitaliscie????? bo cos marne nastroje widze

Opublikowano
  • Autor

najszybszy fast fuuuud w Ostro na 11Listopada :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Agencji towarzyskiej w Ostrowcu nie macie :polew: bylo by fajnie na zadnym spocie nie mieli by lepiej no i wydaje mi sie ze frekfencja znowu by wzrosla

na następnym spocie jedziemy na Starachowice :polew: :polew: :polew: tak się kręci biznes podobno.

Można na jakiś browar wyskoczyć tylko wtedy kto będzie prowadził :mysli: :mysli: jak bedziemy po spożyciu :beer1: :beer1: ?

jakby był jeszcze jeden weekend ciepiepły tak jak ktoś temat poddał grilla byśm,y mogli zrobić.

Opublikowano

Panowie sorrki ze troszke przyspamuje ...

Jest ktos uczyny z np z Opatowa lub okolic niedalekich, kto mołby ogarnac wzrokiem Asterixa w komise w Opatowie i zdac relacje?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10079080

wyglada fajnie ale wiadomo jak to bywa w zyciu, ogloszenie swoje a reczywistosc potrafi byc okrutna :naughty:

Chodzi mi o to czy generalnie na tzw oko to wozidło nie zdradza jakies katastroficznej przeszłości?

Opublikowano
  • Autor

mam zajęcie na następny spot- trzeba rozkminić jak sie tak zakręcić i jazda kto więcej kółek zrobi

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to które rondko blokujemy do tej zabawy???? : :> :> :>

Opublikowano

tyle rond narobili ze po jednym dla kazdego bezie :)

http://vag-ostrowiec.pdg.pl rosnie nam konkurecja co prawda z tego co widze to same golfy prawie ale audi tez sie trafiaja :>

Opublikowano

Eeeee tam konkurencja... chłopaki pod tesco tez konkurencja ??eeee ?? Następnym razem poprosze o spota w jakimś lokalu z ciepłym piwem jakies choróbsko zaciągnęłem na początku tygodnia i męczy mnie do teraz

Opublikowano

Przecież VAG to też Audi więc to żadna konkurencja. Byłem na pierwszym spocie i całkiem fajnie się zapowiada. Ale cóż z tego jak tylko dwie sztuki marki Audi tylko zawitało :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to do spotu nie ma co czekażęby póżniej po alko nie jeżdzić-ja proponuję może żeby się na galę na browar gdzieś umówić w sobotę- walniesz grzańca reszta zimna piana i każdy będzie zadowolony

Eeeee tam konkurencja... chłopaki pod tesco tez konkurencja ??eeee ?? Następnym razem poprosze o spota w jakimś lokalu z ciepłym piwem jakies choróbsko zaciągnęłem na początku tygodnia i męczy mnie do teraz

[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 13:02_________________________________________________Maciek klub casto jest bezkonkurencyjny :polew: :polew: :polew: :polew:

http://vag-ostrowiec.pdg.pl rosnie nam konkurecja co prawda z tego co widze to same golfy prawie ale audi tez sie trafiaja

Opublikowano

Przecież VAG to też Audi więc to żadna konkurencja. Byłem na pierwszym spocie i całkiem fajnie się zapowiada. Ale cóż z tego jak tylko dwie sztuki marki Audi tylko zawitało :gwizdanie:

to moze zawitamy kiedys z wizyta na spocie vag ostrowiec?

Opublikowano

Czemu by nie.

Opublikowano

Marcinie widze ze jestes aktywnym userem na vag ostrowiec co nie wejde w jakis topic to twoj post juz tam jest a myslalem ze bede pierwszy :polew: ze nie wspomne o fotostory

Opublikowano

no to kiedy wbijamy sie cala ekipa A4 na tego VAG-spota , pokarzemy jak sie szlachta bawi , ja wezne paluszki slone :kox:

Opublikowano

Dzis jest coś czy nie ?