martin a4 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Witam wszystkich mam pytanie skąd najlepiej zabrać k-line bo montuje symphony 2 din i chce zeby można było go diagnozować bo w ori wiazce nie mam bo nie mam nawet systemu aktywnego ,który właśnie robię żeby wszystkie głośniki grały .pozdr
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 http://media.photobucket.com/image/audi%20symphony%20II/impalaguy1230/Audi%20Pics/bosehookup.jpg Tu masz wyprowadzenia kostki od symphony - podłącz K do swojej instalacji i ju.
martin a4 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 problem w tym ze nie mam tej K
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ale w ogóle pinu nie ma, czy jak? Chodzi o symphony II?
martin a4 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 nie nie mam w wiazce kabla z linia K co moge podlaczyc do symphony
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 To musisz takowy poprowadzić do licznika, lub do gniazda diagnostycznego. Jak posiadasz wiedzę, gdzie jest kabel K w klimie, to tam będzie najbliżej. U mnie też nie było linii K do radia, ale jej nie podłączałem.
Rekomendowane odpowiedzi