Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Audi A4 1,9tdi :))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak za duże felgi...

a ja uwazam ze jest cos takiego i gdy przekroczy sie ta granice wyglada to juz koszmarnie :thumbdown:

to jest juz max w A8

a7a53qd2.jpg

a tak by to wygladalo w Lupo. nie uwazasz ze sa za duze?

07803pk2.jpg

a te tez nie sa za duze?

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=QWusmmfOgX8&NR=1

wracajac do tematu ladna B5 z ladnymi kolkami :good:

Opublikowano
  • Autor

wracajac do tematu ladna B5 z ladnymi kolkami :good:

no no nierozpisujmy sie juz o tych felgach :D

Opublikowano

Niezly sprzecior obnizyl bym ja jeszcze troszeczke ale generalnie ok !!

Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje, kolor może być, chromy wokół szyb :good:, felgi mi jakoś też nie pasią, może inny wzór albo niżej zawias.

Ogólnie jest :good:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

kurde ale mam dziwny problem wskazowka od stanu paliwa po rozgrzaniu lata mi jak szalona polata z 10min i potem dopiero stoi w jednym miejscu[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:20_________________________________________________dawno tu nie zagladałem a wpadły AVUSy od Nosba :cool1:

fdbb80a4298e397em.jpg 40da00c3fdf9c5c8m.jpg 03b8a11460ef3fd2m.jpg f05ae2e38570a924m.jpg

Opublikowano

na tej feldze auto bardziej mi się podoba

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

szkoda ze nie 18'' ale jest gitara :decayed:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 11:27_________________________________________________dosyc przypadkowo wpadly obudowy chromowane IN-PRO na lustra, zakladac czy nie hmmmmm ???????

Opublikowano

Ładna sztuka... Na avusach się dużo ładniej prezentuje niż na na tych od a8... Powodzenia i bezawaryjności...

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie musze podniesc moc, jakos tak sie zlozylo ze mialem rozlake z moja piekna i przez 4miechy jezdzilem ToledoII 1,9tdi zrobiona na 140KM, teraz jezdze juz moja niunia ale... no ale roznica jest znaczna :(, trzeba to jakos zniwelowac a nawet pojsc dalej zeby bylo lepiej, siakieŚśśś propozycje, koszty mile widziane od czego ruszac w tym temacie????? Dodam że niuńka jest "prawie igielka" :D a przydalby sie troszke wiecej pod noga ;]

Opublikowano
Panowie musze podniesc moc, jakos tak sie zlozylo ze mialem rozlake z moja piekna i przez 4miechy jezdzilem ToledoII 1,9tdi zrobiona na 140KM, teraz jezdze juz moja niunia ale... no ale roznica jest znaczna :(, trzeba to jakos zniwelowac a nawet pojsc dalej zeby bylo lepiej, siakieŚśśś propozycje, koszty mile widziane od czego ruszac w tym temacie????? Dodam że niuńka jest "prawie igielka" :D a przydalby sie troszke wiecej pod noga ;]

http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-tdi-podniesie-mocy-1-9-vp-pd-koszty-czesci-efekty-218213/

:whistling:

Opublikowano

Posiadasz jeszcze te alu ? te polerowane ?