sokram Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Czesc, Mam A4 avant '99 rok, centralny dziala mi tylko z kluczyka(taka wersja). Od wczoraj nie dziala mi centralny zamek, oswietlenie wnetrza, elektryczne szyby. Nie jestem pewny ale podobno jest jakies blokowanie tych rzeczy po przekreceniu zamka w tylniej klapie avanta. Czy ktos mial podobny problem z Audi a4? Sokram
roberts88 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Na początek sprawdź bezpieczniki może któryś sie przepalił.
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Problem tkwi w pompce od centralnego zamka - możliwe, że dostała się tam wilgoć. Bardziej optymistyczna opcja - bezpiecznik;)
sokram Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 Czesc, A gdzie w avancie jest modul komfortu razem z pompka centralnego? Sprobowac odlaczyc na chwile akumulator?
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 pompka centralnego w avancie jest w prawym schowku w bagażniku.
Demo Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Pompka i/lub elektronika od pompki zawilgocona. Przerabiałem to niedawno.
sokram Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Jesli pompka jest zawilgocona to wystarczy ja osuszyc?[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 09:06_________________________________________________OK, sprawdzilem dzis dokladnie bezpieczniki, padl mi bezpiecznik 38 i juz wszytsko dziala...A juz myslalem ze trzeba bedzie kombinowac nowa pompke. Dzieki za wsparcie. Temat do zamkniecia. Pozdro, Sokram
Rekomendowane odpowiedzi