Michał_86_ Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Witam wszystkich. Problem jak w temacie. Nie działa mi gniazdo zapalniczki, tzn jak podłaczam np ładowarke do komórki to nie ładuje. Co mam poradzić? Jakies bezpieczniki czy jak? Ktoś mógłby coś doradzić. Z góry dzięki za pomoc
Wihajster Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Witam wszystkich. Problem jak w temacie. Nie działa mi gniazdo zapalniczki, tzn jak podłaczam np ładowarke do komórki to nie ładuje. Co mam poradzić? Jakies bezpieczniki czy jak? Ktoś mógłby coś doradzić. Z góry dzięki za pomoc chyba najprościej sprawdzic bezpiecznik nr 33 15A
Michał_86_ Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 A który to bezpiecznik? Za bardzo nie znam sie na tym to mogłby ktoś pokazać gdzie on jest [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 13:26_________________________________________________w sensie miałbo być gdzie go szukać
p4weu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 bezpieczniki masz po lewej stronie jak otworzysz drzwi, za tym plastikiem obok wylotu powietrza od ogrzewania, podwazasz go delikatnie i tam masz wszystkie bezpieczniki
jabolsb Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja Mam trochę inny problem związany z zapalniczką... chodzi o to gdy podłaczam np gps wszstko ok ładuje,ale gdy chce np rozgrzać zapalniczke (ten żarnik, ) to owszem grzeje się ale jest tlko Ciepły, nie można odpalić Papieroska, co jest powodem? bo jest to irytujące...
Michał_86_ Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 U ciebie chociaz gps działa a u mnie nic ;/
Michał_86_ Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 Po wymianie bezpiecznika jest gitara :>
iwadrian Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 ja Mam trochę inny problem związany z zapalniczką... chodzi o to gdy podłaczam np gps wszstko ok ładuje,ale gdy chce np rozgrzać zapalniczke (ten żarnik, ) to owszem grzeje się ale jest tlko Ciepły, nie można odpalić Papieroska, co jest powodem? bo jest to irytujące... Odegnij do wewnątrz 2 blaszki bimetalowe w gnieździe zapalniczki (te na bokach gniazda) aby bardziej przytrzymywały wkład zapalniczki co pozwoli mu się dłużej zagrzać zanim blaszki wypuszczą zapalniczkę do góry. Użyj do tego jakiegoś plastikowego szpikulca bo śrubokręt zwarcie zrobi.
hudy007 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 tylko te blaszki to nie za mocno bo zapalniczkę nie wyskoczy dalej będzie grzała i wtedy będziesz miał problem. powodzenia[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 16:18_________________________________________________daj znać jak Ci poszło.
dudi75 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ja mam troszke ciekawszy problem z zapalniczka prad niby wszedzie dochodzi , w kabelkach jest dochodzi do gniazda a w gniazdzie go niema i zapalniczka nie grzeje
Budzio Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Użyj do tego jakiegoś plastikowego szpikulca bo śrubokręt zwarcie zrobi. a co zrobić jak nie chcącao dotknąłem śrubokrętem? ':-) bezpiecznik?
iwadrian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Użyj do tego jakiegoś plastikowego szpikulca bo śrubokręt zwarcie zrobi. a co zrobić jak nie chcącao dotknąłem śrubokrętem? ':-) bezpiecznik? tak.
Budzio Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 sluchaj a co jak nie mam w skrzynce bezpiecznika 33? włożyć nowy w miejsce gdzie się powinien znajdować? albo mam i nie dojrzałem go:)
Rekomendowane odpowiedzi