g_egorz Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Po wczorajszej wizycie u Wojtka : .. chciałem "bezpiecznie", bo jest już nalatane 200k km i taki miał być program (3 próby na drodze i "hamowanie" 4 razy)... a było 167.5 HP ... tylko wydawało mi się, że za bardzo dymi...
marewel Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 To aligator juz nie dziala pod szyldem masters tunning?
Jarol Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 To aligator juz nie dziala pod szyldem masters tunning? Pewnie że nie i to już od dawna.
peter22 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 niezłe gifty sa w tych 1.9 TDi 130KM :gwizdanie:
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Po wczorajszej wizycie u Wojtka : .. chciałem "bezpiecznie", bo jest już nalatane 200k km i taki miał być program (3 próby na drodze i "hamowanie" 4 razy)... a było 167.5 HP ... tylko wydawało mi się, że za bardzo dymi... no i co z tego ze ma tyle najechane moj ma cwierc miliona i pare dni temu zamontowalem gt 22
marewel Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ludki ATJ po 450tys rozbierany przeze-mnie miał na cylindrach co prawda już mało widoczne ślady honowania ale były. U rogiego pierwszy pomiar około 117km po virusie jakies 140. I pewnie latal by do dzis gdyby mu sie rozrzad nie rozsypal.
Rekomendowane odpowiedzi