macieek Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Czy ktos wie co to za kable biegnące z komory silnika do dolnej atrapy pod zderzakiem? Zaciekawily mnie one i mojego mechanika podczas wymiany rozrządu - twierdzi ze to nie jest oryginalne. Czy ktoś spotkał sie z czymś takim? Pozdrawiam
Michał_86_ Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 może jakieś dodatkowe oświetlenie
marcin j Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Co jest od zewnątrz,??? daj foto, może jakiś nie ori parktronik :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Nie da się zerknąć dokąd te kable prowadzą? Widzę tam jakieś plastki więc może to na chwilkę zdemontuj. Też pomyślałem o jakimś pseudo parktroniku. Ale z komory silnika?
macieek Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Niestety autko jest w warsztacie po dzwonku wiec nie moge pstryknac fotki. Kable biegna przez komore silnika i wchodza do srodka auta gdzies pod poszybiem ale dokad dalej prowadza to nie wiem. Z zewnatrz to wyglada normalnie - jak plastikowe prostokąty z tego co pamietam. Tez myslalem ze to jakis nie ori park-tronik...
Rekomendowane odpowiedzi