ukass Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Witam koledzy! Mam takie pytanko dot. bi-xeno adaptacyjnych. Chodzi o to, ze nie dziala samopoziomowanie i podczas kręcenia kierownicą na pracującym silniku nie skręcaja światła. Wysterowując je VAGiem wszystko chodzi góra-dół i prawo-lewo. W czym może być problem?
Wąski Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 może sterownik na wahaczu jest uszkodzony
ukass Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 ale VAG nie wyrzuca zadnego błędu. Nawet jak testuje elementy wykonawcze krok po kroku (1.do góry 2. dół 3.do wew. 4.na zew.) to na koniec sie poziomują. Tylko jak włącze nie poziomują sie same. kodowanie wydaje sie byc OK.
mich65 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Podczas jazdy sprawdzałeś? Wydaje mi się że gdy testowałem to w swoich to gdy stałem w miejscu to tez się nie skręcały, podczas jazdy wszystko gra, najlepiej to widać na ostrych zakrętach jadąc powoli i przy wychodzeniu z zakrętu.
ukass Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 Wszystko juz jest OK. Trzeba bylo w "nastawach" wszysko zaprogramować. To prawda, pracują tylko podczas jazdy-chyba powyżej 20km/h.
rakud29 Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 a jak moge sprawdzic czy mam skretne bo ja tez mam bi-xenony i gora dol sie ustawiaja ale nigdy nie widzialem zeby sie skrecaly moza ja nie mam skretnych jak to sprawdze
Rekomendowane odpowiedzi