Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moja Zielona A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

34916684.th.jpg

:hi:

80356431.th.jpg

A to widok przodu w nocy :kox:

62203661.th.jpg

a to skromna wytwórnia ciśnienia w bagażniku :tongue4:

42729659.th.jpg

Opublikowano

Jak chcesz mieć dowód w kieszeni, to zmień te postojówki :D

Wytwórnia ciśnienia obleci :kox:

Opublikowano

coś ty z tym przodem zrobił? :no::shocked::thumbdown:

Opublikowano

coś ty z tym przodem zrobił? :no::shocked::thumbdown:

Ledy w zderzaku to jeszcze nic te postojówki :thumbdown: Dawno takiej choinki nie widziałem :sick3:

Oprócz świateł auto prezentuje się bardzo dobrze. A jak wywalisz te "cuda z przodu" to będzie jeszcze lepiej.

Opublikowano

Uuu, poniosło..:confused4:

Opublikowano

chrom na metry..

ledy na metry...

nosz qr.. :wallbash: :gwizdanie:

Opublikowano

chrom na metry..

ledy na metry...

nosz qr.. :wallbash: :gwizdanie:

Ty a co Ty do nie dawna miałeś na aucie :polew:, poczyta chłopak forum to zrozumie ze do Audi to nie pasuje :cool1:

Opublikowano

dokładnie z takich tjuningów się wyrasta, gleba i dobra felga, w takich autach to wystarczający zabieg upiększający :cool1:

Opublikowano

Do tego opony mazniete bialym markerem, ale o gustach sie nie dyskutuje, wyglada na rowna i zadbana. Pozdrawiam. Za te postojowki moze poleciec dowod.

Opublikowano

bardzo ładne autko :decayed: ale: wywal te ledy i chromy wszystkie, bo nie wyglądają za dobrze i rezaj schwarz pakiet :kox: lampki FK czarne, ciemne szyby, fele w grafit (jak nie chcesz większych, a jak chcesz to też grafit :)), no i glebaaaa :naughty:

ja właśnie tak widzę ten pojazd :cool1:

Opublikowano

slepy :cool1::rant::baseball:

tak jak zostało napisane.. z tego się wyrasta.. :gwizdanie:

a ja pisząc tu chcę go jak najszybciej uchronić od reszty forum :decayed::polew:

Opublikowano

SoMeS a ty juz nie masz chromu na metry? bo na wszystkich fotkach chyba jeszcze jest :mysli:

Opublikowano

Chrom jest madafaka i to mi sie podoba :good::notworthy:

Ci wszyscy ktorzy Ci cos zarzucaja, to tylko z tego powodu ze zazdroszcza. Nie przejmuj sie :good::kox:

Opublikowano

Chrom jest madafaka i to mi sie podoba :good::notworthy:

Ci wszyscy ktorzy Ci cos zarzucaja, to tylko z tego powodu ze zazdroszcza. Nie przejmuj sie :good::kox:

a ten swoje :polew:

slepy :cool1::rant::baseball:

tak jak zostało napisane.. z tego się wyrasta.. :gwizdanie:

a ja pisząc tu chcę go jak najszybciej uchronić od reszty forum :decayed::polew:

no o to mi chodziło, chłopak sam do tego dojdzie :wink4:

bardzo ładne autko :decayed: ale: wywal te ledy i chromy wszystkie, bo nie wyglądają za dobrze i rezaj schwarz pakiet :kox: lampki FK czarne, ciemne szyby, fele w grafit (jak nie chcesz większych, a jak chcesz to też grafit :)), no i glebaaaa :naughty:

nie popadajmy w skraności, bo zaniedługo wszyscy na schwarzu będą jechać a to nie o to chodzi :cool1:

Opublikowano

nie popadajmy w skraności, bo zaniedługo wszyscy na schwarzu będą jechać a to nie o to chodzi :cool1:

to moze przestancie kazdemu pisac zeby zrobil glebe, bo tez wszyscy bede niedlugo jezdzic na zawiasach -70 :polew:

Opublikowano

No i ja mam inną koncepcje na żabe... Preferuje inny styl... :evil::slina::blink::shocked:...

Opublikowano
  • Autor

Co do chromu na metry to widze ze nie jeden tego szuka i zazdrosci. A ledy mi sie podobaja jak narazie.

A co do postojówek to ,, miśki " się z nich smiali i jak narazie dowód nie polecial a jak sie przyczepia to mam 15 min na zmiane :naughty:

A szybki sa przyciemnione w niej ale nie na czarno tylko na zielono pod jej kolor :gwizdanie:

A jak chodzi o gleeebeee to ona ma sportowa zawieche gwintowana przod tylko opuszczony w dół ( po kompletnej wymianie wahaczy ).

Opublikowano

Co Ty tam masz na tych siedzeniach? Futro niebieskie? :blink:

Opublikowano

34916684.th.jpg

80356431.th.jpg

62203661.th.jpg

Noooo, widzę, że gustujesz w stylu front cepelia. Zwal te upiększenia i będzie ładna.

Opublikowano

Hmm, szczerze, to jak dla mnie ledy są OK. Postojówki raczej :no: bo po 1 żle wygląda a po drugie dowodzik bye bye :> Ale o gustach i mandacikach się nie gustuje. ogółem bardzo ładna i zadbana;) Aby służyła;)