mily Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Witam!! Gdzieś kiedyś czytałem że Audi ma możliwość ustawienie takiego manewru, że jak się cofa to lusterka zjeżdżają w dół i pokazują koło (żeby było łatwiej cofać). To uda się w B5 ustawić Vagiem??
Wihajster Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Witam!! Gdzieś kiedyś czytałem że Audi ma możliwość ustawienie takiego manewru, że jak się cofa to lusterka zjeżdżają w dół i pokazują koło (żeby było łatwiej cofać). To uda się w B5 ustawić Vagiem?? nic nie wiem o takowej możliwości
mily Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 Jest jest na 100%, tylko nie wiem czy to było w B5 czy już w B6, ale na 100% jest taka możliwość. Bardzie mnie inetersuje gdzie to ustawienie w vagu znaleźć.[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 08:56_________________________________________________więc może jakoś przenieść do wątku o Vag-u
szogun0 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 W żadnym VAG-u. W B7 na pewno, być może w B6, na pewno w autach które mają elektrykę foteli z pamięcią.
mily Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 czyli tego nie można włączyć/ wyłączyć w vag-u?? Nawet w B7??
lukas1509 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 ustaw regulacje lusterek na wyłaczony i posprawie
mily Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 ustaw regulacje lusterek na wyłaczony i posprawie Kolega chyba nie rozumie. Chodzi o to że jak cofasz żeby lusterka Ci właśnie zjechały w dół, żeby widzieć krawężniki i takie tam. A ja włączasz 1 to mają wrócić na swoja pozycję.
Dżej Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Spotkałem się z tym ale w Peugeocie 607 i tylko wtedy gdy podczas cofania włączony był kierunkowskaz, wtedy zjeżdżało lusterko po stronie tego kierunkowskazu.
Rekomendowane odpowiedzi