Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Wrzucenie biegu = zjechanie lusterek w dół

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Gdzieś kiedyś czytałem że Audi ma możliwość ustawienie takiego manewru, że jak się cofa to lusterka zjeżdżają w dół i pokazują koło (żeby było łatwiej cofać). To uda się w B5 ustawić Vagiem??

Opublikowano

Witam!!

Gdzieś kiedyś czytałem że Audi ma możliwość ustawienie takiego manewru, że jak się cofa to lusterka zjeżdżają w dół i pokazują koło (żeby było łatwiej cofać). To uda się w B5 ustawić Vagiem??

nic nie wiem o takowej możliwości
Opublikowano

Jest jest na 100%, tylko nie wiem czy to było w B5 czy już w B6, ale na 100% jest taka możliwość. Bardzie mnie inetersuje gdzie to ustawienie w vagu znaleźć.[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 08:56_________________________________________________więc może jakoś przenieść do wątku o Vag-u

Opublikowano

W żadnym VAG-u.

W B7 na pewno, być może w B6, na pewno w autach które mają elektrykę foteli z pamięcią.

Opublikowano

czyli tego nie można włączyć/ wyłączyć w vag-u?? Nawet w B7??

Opublikowano

ustaw regulacje lusterek na wyłaczony i posprawie

Opublikowano

ustaw regulacje lusterek na wyłaczony i posprawie

Kolega chyba nie rozumie. Chodzi o to że jak cofasz żeby lusterka Ci właśnie zjechały w dół, żeby widzieć krawężniki i takie tam. A ja włączasz 1 to mają wrócić na swoja pozycję.

Opublikowano

Spotkałem się z tym ale w Peugeocie 607 i tylko wtedy gdy podczas cofania włączony był kierunkowskaz, wtedy zjeżdżało lusterko po stronie tego kierunkowskazu.