Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja uważam że Godzic zasłużenie został uciszony, może jakbym go lubił to byłbym innego zdania...

oj Marek ostrożnie z takimi opiniami bo może się posypać lawina opinii na temat twojej osoby :wink4:
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

każdy może pisać to co chce, a co o mnie myślicie obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg więc możecie sobie pisać :)

http://www.sadistic.pl/najbardziej-denerwujaca-zabawka-na-swiecie-vt26704.htm

fajna zabawka...

Opublikowano

on jest nie reformowalny poprostu taki jest jak był maly byl bardzo brzydki (nadal jest nic sie nie poprawilo :P ) zapytal sie mamy czemu go nie dała swinia zezrac a ona na to synku bo sie bałam ze pozdychaja

Opublikowano

kurce, patrz jak ty mnie znasz...

Opublikowano

no too gdzies pisalo sam nie powiedziales mi o tym przeca

Opublikowano

a ja was wszystkich lubię no może poza siemianem i godzicem :polew:

nie no żartuję- bez wyjątków

lubić lubieniem co nie znaczy że w mordę nie dam jak mnie któryś wk...wi :wink4:

Opublikowano

proponuje skończyć :angry: bo jak nie to kropki polecą :decayed:

Opublikowano

radosna tworczosc wlasna :) ... apropo kalendarza :) hyhy szkoda ze wczesniej nie wiedzialem .. zreszta i tak chyba nie mialbym czasu jakby co :(

kalend.jpg

Opublikowano

radosna tworczosc wlasna :) ... apropo kalendarza :) hyhy szkoda ze wczesniej nie wiedzialem .. zreszta i tak chyba nie mialbym czasu jakby co :(

kalend.jpg

Co to k**wa nie miał byś czasu !!!!!! Nawet Ci to jakosik wyszło :decayed:

Opublikowano

:oklaski:

Opublikowano

a dzieki dzieki ... wsumie moge powiedziec tak .. godzic zrobil :P ale nie moze sie przyznac do tego hyhyhy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kalend.jpg

Co to ku***a nie miał byś czasu !!!!!! Nawet Ci to jakosik wyszło :decayed:

Poza tym opierdole Cię jutro,bo talent to Ty może i masz,ale k**wa jak jedziesz to ludzi nie poznajesz.Zastanawiam się czy wogóle cokolwiek zza tej fajery widzisz,bo jak się mijaliśmy to tylko "loczki" widziałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poza tym opierdole Cię jutro,bo talent to Ty może i masz,ale ku***a jak jedziesz to ludzi nie poznajesz.Zastanawiam się czy wogóle cokolwiek zza tej fajery widzisz,bo jak się mijaliśmy to tylko "loczki" widziałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

hehe kiedy i gdzie? .. bo i siemiana tez nie zauwazam, godzica tez nie widzialem :D ...

ale slawka tak i dominika tez zauwazam :) ciekawe dlaczego ? :D wsumie siemiana tez powinienem ale jakos sie nie udaje ... pewnie to przez ta demoniczna szybkosc :polew: :polew:

Opublikowano

Joł kobity!

Piter, weź sobie tego bannera popraw w końcu... :decayed:

Opublikowano

Joł kobity!

Piter, weź sobie tego bannera popraw w końcu... :decayed:

jo pipko ... pierdolami sie nie zajmuje nie chce mi sie tego poprawiac :)

Opublikowano

siema, widze ze tu ekipa z bielska grasuje, wiec pozwole sobie zadać pytanie.:

jestem zainteresowany jedną a4 b6 2.5tdi quattro manual. 2001rok(obecnie nie posiadam audi).jeśli stan techniczny bedzie zadawalający to na stówe ją biore, i tu moje pytanie. gdzie w bielsku najrzetelniej sprawdzić samochód przed zakupem, moze któryś z was sie tym zajmuje, chodzi mi o osobe która zna auto i wie na co popatrzeć, od razu walić do ASO na przegląd ? czy są jakieś ciekawsze alternatywy.

dzieki za odp

pozdro

Opublikowano

koledzy od nas mają 2,5 i zapewne pomogą :wink4:

Opublikowano

siema, widze ze tu ekipa z bielska grasuje, wiec pozwole sobie zadać pytanie.:

jestem zainteresowany jedną a4 b6 2.5tdi quattro manual. 2001rok(obecnie nie posiadam audi).jeśli stan techniczny bedzie zadawalający to na stówe ją biore, i tu moje pytanie. gdzie w bielsku najrzetelniej sprawdzić samochód przed zakupem, moze któryś z was sie tym zajmuje, chodzi mi o osobe która zna auto i wie na co popatrzeć, od razu walić do ASO na przegląd ? czy są jakieś ciekawsze alternatywy.

dzieki za odp

pozdro

zapodaj linkiem do fury ... chyba ze to bez ogloszenia jest ?