Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Krk... jeszcze nigdy nie widziałem, żeby tyle tirów wyprzedzało osobówki.

Jeden sku*** na wlocie do Ustronia jak zobaczył jak śnieg sypie, to zwolnił do 20km, oczywiście na lewym pasie :wallbash:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czolem :)) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: :polew: :polew: hyhy i ku***a caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy :sexinbed: dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek :D hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych :D

pozdro

piter powiem Ci że masz taki niepowtazalny styl pisania postów ze jakoś od razu wiedziałem ze to Ty, nawet bez czytania :decayed: :decayed:

Opublikowano

ale to nie organizują "eu" tylko Audi 80...

wiadomo, że "eu" to margines...

No niby tak,ale z tego co czytałem to będzie kilku z "eu" także ja rezygnuje.

PS-do '80-tek' nic nie mam

:decayed:

Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tym ełu?! Na serio, bo już pare razy pytałem i nikt mi nie odpowiedział. Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło na tamto forum, bo tu spoko ludzie są, ale nie kumam tej okropnej niechęci do tamtego?! :blink::shocked::chytry:

czolem :)) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: :polew: :polew: hyhy i ku***a caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy :sexinbed: dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek :D hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych :D

pozdro

piter powiem Ci że masz taki niepowtazalny styl pisania postów ze jakoś od razu wiedziałem ze to Ty, nawet bez czytania :decayed: :decayed:

To samo chciałem napisać.... :polew::naughty:

Opublikowano

eu to są poprsotu kseroboje, którzy wszystko kopiują i zgapiają, a do tego uważają potem że to ich pomysł.

Oczywiście nie wszyscy i pewnie większość userow forum nawet nie wie o tym że uczestniczą w akcji pt. kopiujemy.

Ale chodzi o ludzi którzy zarządzają tamtym forum i mają coś do powiedzenia.

A poza tym trzeba by przestudiować historie jak powstało eu...

Ale mnie tu jeszcze nie było, znam to z opowieści, więc wypowiadać się nie chce :)

Opublikowano

Rozumiem, że forum PL powstało wcześniej?

Opublikowano

duuużo wcześniej

Opublikowano

:hi:

tak siemianku, to byłem ja i akurat pod sferą na rondzie fajnie dostawczak staranował babę w bravo na moich oczach bo się zatrzymała żeby puścić gostka w golfie przede mną. :polew:

Opublikowano

Witam

Ostatecznie potwierdziłem rezerwację sali

50 zł. tak jak pisałem za salę - jak będzie nas powiedzmy 20 to po 2.50 zł. więc myślę że jest w miarę tanio :)

Wstępnie określiłem liczbę na 30 osób - więc nie zawiedźcie - oczywiście im więcej tym lepiej :)

http://www.audi80.pl/lask-zlot-w-czechowicach-dz-07032010-info-w-1-poscie-vt35165.htm

Ludzie Wy tu o wszystkim piszecie he he

Opublikowano

Witam

Ostatecznie potwierdziłem rezerwację sali

50 zł. tak jak pisałem za salę - jak będzie nas powiedzmy 20 to po 2.50 zł. więc myślę że jest w miarę tanio :)

Wstępnie określiłem liczbę na 30 osób - więc nie zawiedźcie - oczywiście im więcej tym lepiej :)

http://www.audi80.pl/lask-zlot-w-czechowicach-dz-07032010-info-w-1-poscie-vt35165.htm

Ludzie Wy tu o wszystkim piszecie he he

jak narazie to nikt się nie wybiera :no:

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tym ełu?! Na serio, bo już pare razy pytałem i nikt mi nie odpowiedział. Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło na tamto forum, bo tu spoko ludzie są, ale nie kumam tej okropnej niechęci do tamtego?! :blink::shocked::chytry:

Co nieco jest TUTAJ

Opublikowano

tak siemianku, to byłem ja i akurat pod sferą na rondzie fajnie dostawczak staranował babę w bravo na moich oczach bo się zatrzymała żeby puścić gostka w golfie przede mną. :polew:

hmmm... tego nie zauważyłem... a dziwne bo obserowałem Cie już od poprzedniego ronda z Amerykanskiej restauracji na 1 piętrze w sferze. :decayed::naughty: moglo mi umknąć bo piłem kawke :decayed:

Opublikowano

Co nieco jest TUTAJ

Opublikowano
Opublikowano

Co nieco jest TUTAJ

Jak skończysz, to bądź tak dobry i streszcz mi to :>

:hi: :hi:

Opublikowano
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Pany nie potrzebuje ktoś czegoś z Katowic bo jade wieczorkiem?

Opublikowano
:hi: Pany odnośnie mojego pytania o olej to tylko jedna odpowiedź?? wojtekce daj jakąś dobrą rade:) Post strona wcześniej:)