Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od razu po retuszu ! :D .. po retuszu bylem jak piwko wlazlo :polew:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 08:44_________________________________________________ok ... wpakowalem troche fotek ..

http://piotrszostek.com/bukowina/

jak ktos ma jakies zazalenia to usune tylko podac mi numery zdjec

siemacie :hi:

piter zdjecia rewela :good:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no z opowiadan :D zdjecia jak zdjecia :D .. tyle wspomnien na paru fotach hyhyhy .. i tylko tyle :D

Opublikowano

no z opowiadan :D zdjecia jak zdjecia :D .. tyle wspomnien na paru fotach hyhyhy .. i tylko tyle :D

spoko piter nastepnym razem sie poprawisz :gwizdanie:

Opublikowano

Siema Panowie, dzięki za MEGA impre, przepraszam wszystkich z ktorymi nie udalo sie wypic :naughty:

BTW Piter, znalazles spodenki? :wink4::hi:

Opublikowano

jaaasne :) ... hyhy wszystko znalazlem :D ale skarpetke mila pani z recepcji wywalila mi do kosza :D .. takze mam jedna nie do pary na zbyciu jakby kogos to interesowalo :D ...

Opublikowano

ale skarpetke mila pani z recepcji wywalila mi do kosza

ale gdzie ją znalazła jest ciekawsze :decayed:
Opublikowano

i jak było??

chyba żadna rewelka skoro tak szybko wróciłeś :gwizdanie:

za***iście...niech sie Piter wypowie :polew::kox:

powiem tak w skrocie ...

- dupe podobno pokazywalem (nie pamietam)

- poobdzierane cale nogi mam ...same strupy (nie pamietam)

- jak wstalem o 16 to szukalem 3 rzeczy (aparat, bluze, gumke do wlosow) <-- nie pamietam

- jak juz znalazlem bluze i zalozylem spodenki to od razu poszedlem do pani milej z recepcji i tam sie rozebralem i poprosilem o pranie (to pamietam)

- mironowi zalazlem za skore (nie pamietam)

- na drugi dzien ludzie mnie unikali ...

- skarpetke mila pani z portierni wyrzucila mi do smieci

- na auta poszedlem popatrzyc dopiero na drugi dzien wieczorem

- wpadlem do oczka wodnego bo sie lod pode mna zalamal

- z wihajstrem 3 sety w pingponga przejebalem

- zasnalem w przejsciu z pokoju do kibla radosnie sobie podchrapujac (niepamietam)

- siemian .. wszyscy sie cieszyli ze jednak nie dales rady (to pamietam) :D

i reszte rzeczy ktore nie pamietam ... mam kaca moralnego bedzie mnie dlugo trzymal ...

a tak wogole to bylo fajnie :) i czolem zgraja .. daliscie d*py ze z bielska bylo tylko nas 4

:polew: :polew:

............co za opis :polew:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 12:28_________________________________________________

jaaasne :) ... hyhy wszystko znalazlem :D ale skarpetke mila pani z recepcji wywalila mi do kosza :D .. takze mam jedna nie do pary na zbyciu jakby kogos to interesowalo :D ...

wykorzystasz w swięta - powiesisz na choince :decayed:

Opublikowano

rzuce mojemu szczeniakowi na pozarcie :) .. wlasnie wszystko mi gryzie i skarpeta mu sie na pewno przyda :D [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________ba .. nawet jej nie bede pral to bedzie mial na dluzej :D:polew:

Opublikowano

Piter zdjęcia są :good: (ale wydaje mi się że niektórych brakuje :gwizdanie:)

Panowie (i Panie) dzięki za imprezkę :wink4:

I czemu nie pojechaliście na przejazd pod skocznię :mysli:

Opublikowano

Piter zdjęcia są :good: (ale wydaje mi się że niektórych brakuje :gwizdanie:)

Panowie (i Panie) dzięki za imprezkę :wink4:

I czemu nie pojechaliście na przejazd pod skocznię :mysli:

nie nie .. wszytkie zdjecia sa ... skasowalem tylko te co nie byly ostre .. i jedno chyba wlasnie z Toba mialem .. wiec sorki :D ..

a czemu ja nie pojechalem ? .. bo z zakopca dodupczalem do czestochowy i potem spowrotem do bielska ...

takze na 18 wieczorem w bielsku bylem .. w takim razie musialem odpuscic sobie skocznie ...

Opublikowano

nie nie .. wszytkie zdjecia sa ... skasowalem tylko te co nie byly ostre .. i jedno chyba wlasnie z Toba mialem .. wiec sorki :D ..

No skoro już przeprosiłeś to ok :polew: :polew: :decayed:

a czemu ja nie pojechalem ? .. bo z zakopca dodupczalem do czestochowy i potem spowrotem do bielska ...

takze na 18 wieczorem w bielsku bylem .. w takim razie musialem odpuscic sobie skocznie ...

No a inni :?: przecież pod skocznią było tylko 30 aut :confused4: porażka na maxa

Opublikowano

:hi:

no piter poszalales :polew:

a dzis wracajac z pracy sie wkur..lem na dwupasie :wallbash: bo z mercedesa jadacego przedemna wystrzelil kamyczek przerysowal mi delikatnie maske i stuknal w szybe robiac pajaczka na okolo 3-4mm ale od srodka na szczescie jest szyba gladka, teraz pytanie czy to nie pojdzie dalej,

ostatnio ktos pisal na forum o gostku co sie tym zajmuje, moglby przypomniec nr tel i miejsce moze uda sie ja uratowac?

a dzis dzwonilem do Wojtka o szybe przednia dla kumpla do A4 B5 :wallbash:

to chyba jakies fatum :wallbash:

[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 15:22_________________________________________________tel juz znalazlem :confused4:

Opublikowano

Gostek w Wapienicy na Strażackiej naprawia "pajączki". Numer był jakiś czas temu.

Opublikowano
:hi: :hi: wszystkim ;) k**wa szkoda że nie mogłem jechać lipa trochę ....
Opublikowano

Gostek w Wapienicy na Strażackiej naprawia "pajączki". Numer był jakiś czas temu.

spoko juz znalazlem, dzwonilem :)

Opublikowano

spoko juz znalazlem, dzwonilem :)

Ja byłem w BB na Katowickiej 43 "Auto Glass Jaan" z PZU ale nie udało się naprawić szyby i czekam na nówkę bo nie mieli na miejscu.

Opublikowano

Piter, jak to sie stalo ze nie mamy fotki? A juz mialem ustawiac to glosowanie na Prezesa... :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

:hi: banda.

Piter widzę, że za punkt honoru postawiłeś sobie zrobienie zdjęcia z każdym uczestnikiem zlotu. :polew: