Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no spot jest na 18 tak? ja chciałem odemnie wyjechac okł 17. sprawdzę na mapie ile mam do Drogomyśla, czy Zbytkowa, i powioedz mi o której ty mniej więcej chcesz się wybierać, to ja postaram się dostosować.

To w Drogomyślu, stacja jest za wiaduktem po prawej stronie. Mniej więcej możemy się tam na 17:40 umówić, najlepiej daj znać jak będziesz w Żorach to wtedy wyjadę bo mogą być korki itp :gwizdanie: 17 byś musiał wyjechać. Pewnie będzie grill to zabierz kiełbaski czy co tam chcesz.

Ktoś zabiera tacki jednorazowe itd?

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja mam do drogmysla 60 km, i mapa mi pokazuje okł godzine czasu, więc ja na spokojnie wyjade sobie okł 16.50 i na 17:40 możemy się spokojnie umuwić na tej stacji, jak będe w Żorach, to Cie poinformuję, jak wygląda sytuacja na drogach...

Opublikowano

:hi:

No ja się pojawię dzisiaj. Miejmy nadzieję, że nas tam komary nie zjedzą ;)

Opublikowano

siema :hi:

Bakuś będziesz miał listwę na drzwi dla mnie od Arturo?

Arturro wręczy Ci ją osobiście dzisiaj. :wink4:

Opublikowano

siema :hi:

Bakuś będziesz miał listwę na drzwi dla mnie od Arturo?

Arturro wręczy Ci ją osobiście dzisiaj. :wink4:

Bosko[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 11:14_________________________________________________Panowie zabierajcie tacki bo gril uległ zniszczeniu i palimy dzisiaj ognisko.

Wielka prosba do Kamila o drzewo :)

Jak ktos może coś zabrać coś na opał to proszę wziac bo nie wiadomo jak tam z dostepnoscią gałęzi będzie

Opublikowano

No ja się pojawię dzisiaj. Miejmy nadzieję, że nas tam komary nie zjedzą ;)

No to Sławek chyba nie masz wyjścia. Musisz się umyć :polew: :polew: :decayed::naughty:

Opublikowano

a to nie lepiej kupić dwa małe grille za 10-15zł niż się z ogniskiem pier....ć?!

Opublikowano

a to nie lepiej kupić dwa małe grille za 10-15zł niż się z ogniskiem pier....ć?!

Hammer się zaoferował, to nie pogardzimy, co nie? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Hammer się zaoferował, to nie pogardzimy, co nie? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Siemian to przyjade po Ciebie i skoczymy do sklepu kupić :decayed:

Opublikowano

ja ostatnio miałem dużo wydatków :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

6k z PZU dostałeś to pewnie jeszcze coś zostało :decayed:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 12:09_________________________________________________FuThe Ty też wpadnij :gwizdanie:

Opublikowano

Będzie ktoś miał waga? Chciałbym żeby mi zczytać numer steronika kierownicy z grupy 16-Steering Wheel, pewnie będzie to 8E0 953 549 F czyli największa lipa :confused4:, ale wolę mieć pewność :wink4:

Zobaczył by mi ktoś jaki numer ma taka manetka http://www.allegro.pl/item1072979299_audi_a4_b6_b7_2001_2007_wlacznik_wycieraczek.html

tylko do sedana czyli bez opcji wycieraczki, ale ze sterowaniem fis? Na allegro nie ma niestety ...

Opublikowano

nie 6 a 5 bo netto i niestety nie zmieściłem się w tej kwocie... do tego nowe stołki i jestem spłukany...

A jeszcze mam sprzęgło do wymiany bo w poniedziałek zakopałem się w takich kamyczkach i przy próbie wyjechania spaliłem sprzęgło aż się zaczeło dymić :confused4: :confused4:. Teraz przy 2300obr. lekko ślizga...

Przejebane. Szczerze mówiąc to miałem już wizje że moje autko tam zostanie bo co przejechałem pól metra to się zapadał i siadał na podwoziu...Z 15 minut chyba walczyliśmy...

f1.jpg

Ja mam zawsze Vaga :)

Opublikowano

FuThe Ty też wpadnij

Ja? Hm..cóż za oficjalne zaproszenie. Kiełbasek nie macie i mam przywieźć czy jak??

Niestety tym razem również się nie zbiorę. Jakoś mi zupełnie te środy nie leżą w kontekście ;) Pożyczyłem auto staruszkowi to raz, a dwa, że mam już robotę nagraną na popołudnie. Ale kiedyś się wezmę... tak myślę ;)

Opublikowano

nie 6 a 5 bo netto i niestety nie zmieściłem się w tej kwocie... do tego nowe stołki i jestem spłukany...

A jeszcze mam sprzęgło do wymiany bo w poniedziałek zakopałem się w takich kamyczkach i przy próbie wyjechania spaliłem sprzęgło aż się zaczeło dymić :confused4: :confused4:. Teraz przy 2300obr. lekko ślizga...

Przejebane. Szczerze mówiąc to miałem już wizje że moje autko tam zostanie bo co przejechałem pól metra to się zapadał i siadał na podwoziu...Z 15 minut chyba walczyliśmy...

f1.jpg

Ja mam zawsze Vaga :)

Nie ma to jak quattro .... :gwizdanie: :tongue4:

Mam w domu tacki, rozpałke i brykiet..... także moge wziąść.

Ja dzisiaj biore hamburgery na grill'a, za dużo tej kiełbasy ostatnio :przebiegly:

Opublikowano

Znowu na rowerze przyjadę, jeszcze się nie zdecydowałem na którym :mysli:

Opublikowano

proponuje ten :polew:

5af23d86294219fe.jpg

Opublikowano