Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem tu raczej nowy :naughty: a że jestem z Jasienicy to chętnie wybrał bym sie na spocik ale nie wiem gdzie teraz jest i na czym polegają te spoty :)

Siema, witamy :notworthy:

ja również jestem z Jasienicy :> od 3 lat już z Bystrej :decayed:

polegają na tym, że nowy wpada z kratą piwa co spot az znajdzie się kolejny nowy :kox:

ejj.. to stara szkoła jest... Tak to było póltora roku temu jak ostatni raz na spocie byłeś... :decayed::naughty:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam jestem tu raczej nowy :naughty: a że jestem z Jasienicy to chętnie wybrał bym sie na spocik ale nie wiem gdzie teraz jest i na czym polegają te spoty :)

Siema, witamy :notworthy:

ja również jestem z Jasienicy :> od 3 lat już z Bystrej :decayed:

polegają na tym, że nowy wpada z kratą piwa co spot az znajdzie się kolejny nowy :kox:

ejj.. to stara szkoła jest... Tak to było póltora roku temu jak ostatni raz na spocie byłeś... :decayed::naughty:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

jak już to pół :decayed:

ale teraz godzic ma postawić oraz nowy więc chyba się zjawie :cool1:

tylko jedna rzecz mogłaby mnie bardziej zmotywować do obecności, jednak jest ona niemożliwa.....że Ty byś coś zafundował....poza Swoją nieobecnością oczywiście :nabijasie:

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::polew:
Opublikowano

jestem ciekaw jak będzie grało kompletne-nowsze bose z b7, bo właśnie dzisiaj do mnie Czaki wysyła za fajne pieniądze :kox:

Sławku, będziesz w środę na spocie? Weź mi tą manetkę tempomatu jak coś i daj znać ile za nią chcesz :good:

Opublikowano

W środę na 90% mnie nie będzie. Możliwe, że bym zahaczył tylko, bo niestety w środę raczej będę miał zajęty wieczór i nie dam rady na dłużej wpaść. Co do ceny, to nie wiem, 25 zł myślę.

Opublikowano
:hi: heloł
Opublikowano

:siema:

Siemian zamówiłeś to dla mnie ? Czy już masz może.. :gwizdanie:

Opublikowano

:siema:

Siemian zamówiłeś to dla mnie ? Czy już masz może.. :gwizdanie:

jutro będzie :) :) :)

W środę na 90% mnie nie będzie. Możliwe, że bym zahaczył tylko, bo niestety w środę raczej będę miał zajęty wieczór i nie dam rady na dłużej wpaść. Co do ceny, to nie wiem, 25 zł myślę.

uuuu... zajęty wieczór... czyżby... :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed::decayed: :decayed:

jestem ciekaw jak będzie grało kompletne-nowsze bose z b7, bo właśnie dzisiaj do mnie Czaki wysyła za fajne pieniądze :kox:

Sławku, będziesz w środę na spocie? Weź mi tą manetkę tempomatu jak coś i daj znać ile za nią chcesz :good:

jak chcesz posłuchać to przyjedz do mnie :decayed: :decayed: :decayed:

Swoją drogą nieźle miałęś popierdoloną tą instalacje u siebie...[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 15:13_________________________________________________i nie tyle Andrzej z b7 co po 2007 roku bo do 2007 roku w b7 były takie same głośniki. Różniły się tylko wzmacniaczem, który nie daje zbytnio róznicy

Opublikowano

to jest elektorat pis'u wyzwać wszystkich od nierobów, pedałów i żydów...

na szczęście jarek popłyną

Opublikowano

jak chcesz posłuchać to przyjedz do mnie :decayed: :decayed: :decayed:

Swoją drogą nieźle miałęś popierdoloną tą instalacje u siebie...[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 15:13_________________________________________________i nie tyle Andrzej z b7 co po 2007 roku bo do 2007 roku w b7 były takie same głośniki. Różniły się tylko wzmacniaczem, który nie daje zbytnio róznicy

No w każdym razie to już są te cięższe :wink4: A ta instalacja nie tyle popierdol*na co po prostu taka była fabrycznie :wink4: Były wersje bez fabrycznej instalacji (suba i wzmaka) i nie ma podłączonego cana. Na szczęście jest Kobra który to wszystko podobno ogarnia bez problemu :good:

Opublikowano

wiem które będziesz miał głośniki bo czaki mi mówił. Z końcówka B czyli te co ja mam

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=167688&c=132&f=25&orderby=asc&start=0 :shocked: :shocked: :shocked:

auto mirona w poprzednim wcieleniu :polew: :polew: :polew: :polew: