Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Miejsce na spoty... jak dla mnie, to takie żeby mi ino na głowe nie padało :wink4:

Jutro nie wpadne :disgust: leże z gorączką. 38,5 :wallbash:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Pany

ja za chwilę śmigam do Pyrolandii i wracam w sobotę.

Miłego spotu w jutro. :good:

Opublikowano

Decathlon tak jak w tamtym roku :good:

W GEMINI jest lipa :no: zbyt ciasno i c**jowato,bo w zasadzie dobre miejsca zawsze są zajęte :sick3:

Opublikowano

Decathlon tak jak w tamtym roku :good:

W GEMINI jest lipa :no: zbyt ciasno i c**jowato,bo w zasadzie dobre miejsca zawsze są zajęte :sick3:

tylko że zimniej i otwarta przestrzeń.

ale chyba na obrzeżach parkingu nie będzie full zasrane autami?

Opublikowano

pozdro :hi:

co tam słychać Sylwek :gwizdanie:

Opublikowano

eeeee czemu nie spotykać się gdzieś tak żeby wszyscy mieli łatwy dojazd np. decatlon nie wszyscy są z bielska :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:31_________________________________________________aha przecież tam można usiąść i wypić kawe a nie stać na parkingu i marznąć

Opublikowano

Jutro spocik normalnie??

Opublikowano

foty Siemianowskiego Paździocha:

8f.jpg

7f.jpg

2f.jpg

4f.jpg

5f.jpg

6f.jpg[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:46_________________________________________________

Jutro spocik normalnie??

olej wyczyszczony ?

Opublikowano

pozdro :hi:

co tam słychać Sylwek :gwizdanie:

poszło na priva :wink4:

eeeee czemu nie spotykać się gdzieś tak żeby wszyscy mieli łatwy dojazd np. decatlon nie wszyscy są z bielska :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:31_________________________________________________aha przecież tam można usiąść i wypić kawe a nie stać na parkingu i marznąć

Właśnie to chciałem też powiedzieć :good: aby nie myśleć o sobie tylko też i o innych :hi:

Rok temu krzywda nikomu się nie stała to myslę że i teraz też będzie git

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Dobry wieczór :>,to gdzie jutro spocik będzie ?

Co do miejsca to się dopasuje , nie biorę udziału w ankiecie bo nie znam tych miejscowek :gwizdanie: :embarrassed: .

Opublikowano

a więc , że wynik ankiety jest nie rozstrzygniety to zadecydowałem sam i spotykamy sie tak jak w zeszłym roku czyli przy Decathlonie :kox:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 21:07_________________________________________________tak będzie najsprawiedliwiej :wink4:

Opublikowano

spox, to co, przy Decathlonie o 18 ? :good:

Opublikowano

ja jestem za Jaworzem rozpalimy ogień i bedzie bosko :naughty:

Opublikowano

Ja też jestem za Jaworzem... do Bielska trochę daleko żeby tak jeździć co tydzień... no ale cóż, jutro i tak muszę jechać do welmu to przy okazji może wdepnę na spota :decayed:

Opublikowano

Ja też jestem za Jaworzem... do Bielska trochę daleko żeby tak jeździć co tydzień... no ale cóż, jutro i tak muszę jechać do welmu to przy okazji może wdepnę na spota :decayed:

naleze i decatlon to ta sama droga jadac z naszej strony

Opublikowano

też jestem za tym żeby juz jutro spocik zrobic przy Decathlonie i rozgrzac sie gorąca kawą :naughty:

Opublikowano

a więc , że wynik ankiety jest nie rozstrzygniety to zadecydowałem sam i spotykamy sie tak jak w zeszłym roku czyli przy Decathlonie :kox:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 21:07_________________________________________________tak będzie najsprawiedliwiej :wink4:

hmmm a ja byłbym za tym żeby decydował ktoś kto częsciej się pojawia na spotach :decayed: :decayed: :decayed:

Ja jestem za Nałężem. Audicami k**wa jezdzicie a na ciepłą kurtke nie macie... Przynajmniej będzie zachęta żeby rozpalić jeeeebitne łognisko :decayed: :decayed:

Opublikowano

naleze i decatlon to ta sama droga jadac z naszej strony

Miałem na myśli Gemini bo prowadzi w ankiecie :naughty:

Opublikowano

Mi pasuje Nałęże, nawet jak będzie za***ane śniegiem :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mi pasuje Nałęże, nawet jak będzie za***ane śniegiem :kox:

Luzik ,dojadę :decayed: . [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 01:47_________________________________________________No chyba ,że faktycznie spadnie tyle ,że się powieszę "brzuchem".

:> :polew: :polew: :polew: