Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no spoko bo nie widze zbytniego zainteresoiwania

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No problemo :)

Ja w każdym razie pokażę, że spoty w BB nie umarły :>

Opublikowano

Proton na Ciebie chyba zawsze można liczyć :naughty:

Opublikowano

mozna mozna a zwlaszcza ma plusa bo jezdzi tamtedy do domu:D ch?opcy co z wami?? gdzie reszta ekipy gdzie xandmar ??? kosmici go porwali co jest??[br]Dopisany: 22 Pa?dziernik 2008, 17:51_________________________________________________widzialem tez ze skoczowa ch?opaki do??czyli do forum i nic zadnego zainteresowania

Opublikowano

mamy nowe 2 osoby ze skoczówa to może sie ekipa powiekszy :gwizdanie:

Opublikowano

fajnie by było gdyby ekipa sie powiekszyła :good: no właśnie xandmar,martin a4 co się z wami dzieje :mysli: odezwicie sie od czasu do czasu

Opublikowano

No i fajnie, zostałem mile zaskoczony - 3 osoby z "plusem" :) na spociku. Całkiem przyjemnie było.

Ci węgrzy co o drogę pytali, masakra :polew:

Opublikowano

No i fajnie, zostałem mile zaskoczony - 3 osoby z "plusem" :) na spociku. Całkiem przyjemnie było.

Ci węgrzy co o drogę pytali, masakra :polew:

hej a kto był jak można wiedzieć :wink4:

Opublikowano

Kto był ? Hmmm ....

Kuba36 z synem, christophe1977 i ja :)

Opublikowano

no to spoko bo już sie bałem że sam bedziesz :gwizdanie:

Opublikowano

Niom byłem już na to psychicznie przygotowany i nawet widząc na placu stojącą A4 na światłach postojowych byłem przekonany, że to ktoś ot tak sobie stoi :)

Opublikowano

ojojo :shocked: zawiało porażką :gwizdanie:

niedobrze ale nawet najlepszym się zdarza :pociesz:

pozdro dla wszystkich z Ekipy B-B

Opublikowano

nic nie powialo:P zobacz ile was jest a ile nas:] a po 2 christof sie odnalazl??

Opublikowano
:cool1:
Opublikowano

Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D

Opublikowano

Igor no to GRATULACJE :thumbup: widziałem na you tube to maleństwo :notworthy: dla nowego klubowicza.[br]Dopisany: 24 Październik 2008, 09:15_________________________________________________

:cool1:

Cześć Marcin co taki rozgadany jesteś ? :wink4:

Opublikowano

Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D

poczekaj az powie "stary dawaj klucze bo chce pokazać swojej lali jak wygodna jest tylna kanapa" :polew:

Opublikowano

No duże GRATULACJE !! :brawo:

Może i ja się kiedyś doczekam :>

Opublikowano

poczekaj az powie "stary dawaj klucze bo chce pokazać swojej lali jak wygodna jest tylna kanapa" :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: dobre będę kupował na dniach jeszcze jedno Audi wiec damy rade sie podzielić[br]Dopisany: 24 Październik 2008, 11:03_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=8D9FUBRcaOc jak macie ochote to tutaj jest mój syn:D ale sie ciesze-----a bania że uuuuuuuuuuullllllaaaalllllaaa!!!!